FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - SPORTUL, AZI, 19:00, GSP TV ŞI FAZEVIDEO PE GSP.RO

Piţurcă îi motivează pe olteni: "Sînteţi mai buni ca Steaua!"

Articol de - Publicat sambata, 28 august 2010 00:00

Piţurcă şi-a încurajat noii elevi, spunîndu-le că au calităţi tehnice peste cele ale roş-albaştrilor.

Încă de la primele şedinţe de pregătire pe care le-a condus în Bănie, Victor Piţurcă a realizat că principalele probleme acuzate de Costea şi compania sînt moralul scăzut şi lipsa încrederii în forţele proprii. "Nu valoarea vă lipseşte, ci psihicul puternic! O să vă spun un lucru şi vă rog să-l credeţi, că nu sînt genul de om care vorbeşte aiurea: individual, sînteţi peste Steaua! Aveţi calităţi tehnice extraordinare, tot ce vă mai trebuie e un moral beton şi puţină organizare tactică", a sunat mesajul lui Piţi către fotbaliştii săi.

"Umplem stadionul!"
Nu doar jucătorii sînt entuziasmaţi de venirea ex-selecţionerului, ci şi suporterii craioveni. Ieri, ultraşii au luat cu asalt casele de bilete, şefii clubului estimînd că azi în tribunele arenei "Ion Oblemenco" vor fi minimum 20.000 de oameni. Tocmai pentru ca lumea să vină la meci, Mititelu a pus preţuri mici la tichete, respectiv 5, 10 şi 15 lei! Ultima oară cînd stadionul s-a umplut a fost pe 10 iunie 2009, în ultima etapă a campionatului, cînd alb-albaştrii au pierdut cu FC Vaslui (0-1).

5 victorii şi 3 remize a obţinut Piţurcă la debuturile sale pe banca echipelor pe care le-a antrenat: Steaua (4 mandate), U Craiova, România U 21, România (2 mandate)

"E posibil să mai luăm 2-3 jucători, dar în nici un caz de la Steaua!"
Eugen Neagoe, antrenor U Craiova

"Avem venit într-un moment greu la echipă, dar noul nostru obiectiv este locurile 1-4!"
Eugen Neagoe, antrenor U Craiova

"O dată cu venirea domnului Piţurcă, avem alt moral, altă încredere în propriile forţe. Sîntem convinşi că vom cîştiga sîmbătă"
Valerică Găman, fundaş U Craiova

"Dacă la antrenament am fost mai bine de 2.000 de fani, vă daţi seama că la meciul cu Sportul vor fi cel puţin 20.000 de suporteri în tribune"
Valerică Găman, fundaş U Craiova

Craioveanu a cerut 250.000 de euro pe an!
Primul nume la care Piţurcă s-a gîndit cînd a semnat cu Craiova a fost Gică Craioveanu. Fostul mare atacant al alb-albaştrilor era dorit în funcţia de preşedinte executiv al clubului, însă a refuzat: "Am viaţa mea aici, în Spania, ar fi dificil pentru soţie şi pentru copii să se adapteze la Craiova". Surse autorizate susţin că, pentru a accepta propunerea juveţilor, Gică a solicitat 250.000 de euro pe sezon.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
nttflox
nttflox  •  28 August 2010, 11:34

Buna asta. Subscriu.

lion23
lion23  •  28 August 2010, 10:23

Sau in cazul vostru, laptele.

adrianosez
adrianosez  •  28 August 2010, 10:18

dezacordat asa vorbiti voi la buCUResti,domnule steoia1986forever.voi nu faceti acordul subiectului cu predicatul.in rest ,chiar ca de acum incolo o sa ne soogetzi PRAZUL.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează