FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pițurcă, încă un elogiu la adresa lui Dinamo! Cum l-a enervat pe Gigi Becali și ce spune despre Lupescu

Articol de GSP - Publicat marti, 27 februarie 2018 21:46

Victor Pițurcă a transmis un nou mesaj de susținere pentru Dinamo, formație care a ratat play-off-ul Ligii 1 după ce a pierdut lamentabil partida de la Giurgiu, 0-2. A discutat și despre duelul pentru șefia FRF dintre Ionuț Lupescu și Răzvan Burleanu. 

"Surprind pe toată lumea, dar Dinamo, aşa cum am mai declarat, în momentul ăsta e cel mai mare club din România, cum Steaua nu mai este în prima ligă. Deci, automat fotbalul este mai sărac dacă Dinamo nu este în play-off!", a spus Piţurcă pentru ProSport.

...despre alegerile de la FRF: "E diferenţă foarte mare! Imaginaţi-vă că la noi vin jucători străini din liga a cincea, a patra şi vedeţi ce înseamnă fotbalul românesc în comparaţie cu cel din Italia, Franţa sau Anglia. Am ajuns rău de tot.

Nici nu ştiu dacă poţi să ajungi mai rău de atât, însă asta este situaţia. În viaţa oricărei Federaţii, în viaţa oricărei ţări, sunt momente grele, însă depinde cum treci peste aceste momente. Avem o şansă prin venirea lui Ionuţ Lupescu şi sper să reuşească, să fie el cel care va conduce fotbalul românesc".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  28 Februarie 2018, 12:05

un pacalici

spinoza
spinoza  •  28 Februarie 2018, 11:30

Un ticalos cu caracter infect egal cu 0 spre infinit!

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  28 Februarie 2018, 09:12

Doamne,cât *** mănâncă ăsta! Ce înseamnă răutatea!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează