FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - SPORTUL, SÎMBĂTĂ, 19:00, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Piţurcă vrea suportul fanilor şi i-a propus lui Mititelu: "Dă-le acţiuni!"

Articol de - Publicat joi, 26 august 2010 00:00

Viitorul manager general al Craiovei i-a propus lui Mititelu să scoată la vînzare acţiuni pentru suporterilor.

Victor Piţurcă caută să implice cît mai activ Universitatea în viaţa susţinătorilor ei. Pînă să conducă un antrenament la Ştiinţa, antrenorul a avansat primele idei privind o strategie de a blinda financiar gruparea din Bănie chiar de la primele discuţii cu Adrian Mititelu.

"Piţi mi-a spus să căutăm o soluţie prin care am putea vinde acţiuni fanilor. Ne gîndim pe viitor să vindem cîteva", a dezvăluit finanţatorul oltean la Fanatik Show. "Adi, toţi patronii de la noi se plîng zilele astea că nu au bani. Măsura pe care ţi-o propun ar apropia mult echipa de ultraşi, dar ar asigura şi o parte semnificativă din buget pe timp de criză", i-ar fi explicat ex-selecţionerul lui Mititelu.

Planul lui Piţurcă e ca în primă fază Universitatea să beneficieze de infuzia financiară din partea membrilor galeriei. Aceştia ar urma apoi să-şi recupereze investiţia şi chiar să obţină un profit în raport cu valoarea acţiunilor pe care le deţin, în cazul în care clubului oltean i-ar merge bine.

"Multe cluburi de la noi sînt organizate în SA-uri, dar nici unul nu a emis şi nu a scos pînă acum acţiuni la vînzare. În trecut au mai fost astfel de încercări ale unor grupări din Liga 1, dar nu au fost duse la bun sfîrşit", au comentat juriştii cu care a discutat Gazeta.

"Ne vom reveni în plan financiar pe termen scurt. Am semnale că economia începe să se mişte, am deja oameni care se interesează de pămînturile mele"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

"Din partea mea, Piţurcă poate să facă ce vrea la club şi să aducă pe cine crede de cuviinţă, chiar şi pe Balaci, Cîrţu sau Cămătaru! Nu mai decid eu"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

100 de oameni la antrenament
Fanii Ştiinţei au urmărit ieri cu sufletul la gură ultimele evenimente în "cazul Piţurcă". Cei mai nerăbdători şi-au făcut apariţia la şedinţa de pregătire de la ora 18:00 condus de Sandu Tăbîrcă în speranţa că-l vor vedea pe fostul selecţioner la lucru. "Nu cred că Piţurcă va prelua echipa înainte de meciul cu Sportul, dar e posibil să-şi trimită colaboratorii la antrenamente în cel mai scurt timp", a precizat Adrian Mititelu.

Start la negocierile finale
Victor Piţurcă a ajuns de ieri în Craiova pentru a finaliza tratativele privind preluarea Universităţii. Cu jurnaliştii pe urmele lui, tehnicianul a amînat întîlnirea cu Mititelu şi a mers direct la casa părintească din apropierea arenei "Ion Oblemenco", unde au mai venit Eugen Neagoe şi Gabi Boldici. Noi runde de discuţii urmau să aibă loc aseară. "Sînt la fel de optimist că Piţi va fi managerul Craiovei. Într-o zi, două, trei se vor lămuri lucrurile", a precizat finanţatorul oltean.

"Dorel, exclus la Craiova!"
Gigi Becali nici nu vrea să audă de o posibilă revenire a lui Dorel Stoica în Bănie. "Poate pe Păcurar să-l dau, că e oltean de-ai lor. De Dorel nu se pune problema să ne despărţim, exclus!", a spus patronul Stelei la sport.ro. "Din orgoliu, eu nu l-aş mai lua pe Stoica la Craiova, dar nu mă bag peste dorinţa lui Piţurcă", a comentat şi Mititelu. "E posibil ca unii fotbalişti ai Stelei să treacă la Craiova. Nu cred că va fi un exod masiv", a conchis agentul Victor Becali.

>> Mititelu s-a lăudat deunăzi apropiaţilor că va da lovitura în plan financiar: "În cîteva zile trebuie să primesc 15 milioane de euro de la Fondul Proprietatea!".
>> Oficialii olteni despre Mihai Costea: "Are fiţe ca orice fotbalist de valoare. O să ne asigurăm însă că va mai fi şi urecheat din cînd în cînd".
>> Ţicleanu şi-a reziliat ieri contractul pe cale amiabilă: "Mititelu s-a purtat exemplar cu mine, mi-a promis că-mi va da banii pe toată perioada acordului".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
leomaria75
leomaria75  •  26 August 2010, 21:25

E pentru "fc_oltenia_craiova"

leomaria75
leomaria75  •  26 August 2010, 21:24

Ai idei putine si fixe. Mergi la doctor! Doar el te poate ajuta...

cs_rainb
cs_rainb  •  26 August 2010, 14:55

vorbesti si tu sa te afli in treaba

Vezi toate comentariile (18)
Comentează