FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CFR CLUJ 2-1

POLI IAȘI - CFR CLUJ 2-1 // Dan Petrescu dă explicația pentru eșec: „Stăm numai prin avioane, pe drumuri”

Articol de GSP - Publicat luni, 28 octombrie 2019 22:40

Dan Petrescu a dat vina pe oboseală pentru meciul pierdut cu Poli Iași, scor 1-2, din etapa a 14-a din Liga 1.

„Nu ne așteptam să avem iar o înfrângere, după meciul din Europa. Am început bine, dar Iașiul a revenit în joc. Puteam face 2-0, iar ei au marcat chiar în ultima fază a primei reprize. Moralul nostru era scăzut la pauză. Am încercat să vorbesc cu ei. E de înțeles că nu jucăm bine, pentru că mulți jucători n-au ritm, n-au meciuri în picioare.

În repriza a doua am fost mai buni. Iașiul nu cred că a avut vreo ocazie. La singurul lor șut au dat gol. Am pierdut 3 puncte mari. În primul rând antrenorul e de vină, apoi jucătorii. Sunt supărat pe mine și după aia pe jucători. 

Stăm numai prin avioane, pe drumuri, unii jucători sunt lăsați acasă și nu sunt antrenați de mine, iar asta se vede. Vinicius și Pașcanu s-a văzut că au jucat prima dată împreună. Cred că și puțin ghinion a dus la pierderea meciului”, a declarat Dan Petrescu la Look Sport.

CFR Cluj a ajuns la Botoșani pentru meciul cu Iași după deplasarea în Franța, la Rennes, din grupele Europa League, unde s-a impus cu 1-0.

VEZI ȘI:

BOTOȘANI - ASTRA 1-2 // Constantin Budescu, după ce a primit un assist de la Denis Alibec: „S-a întors roata” + „Bogdan Andone a furat ceva de la Marius Șumudică”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
pote
pote  •  29 Octombrie 2019, 10:01

Nimeni nu e de neinvins.! Fotbalul e miscare nu are faze teoretice ca la sah. Se poate intampla orice in fata oricui. A luat bataie barcelona si real madrid,si e normal,in teren fotbalul e altu fata de cel privit.

petrucj
petrucj  •  29 Octombrie 2019, 09:42

Si apropo de ce zice Petrescu. Cand am fost mai buni in repriza a doua? Nu am avut nici o ocazie si nu am legat nici o pasa. A fost acolo un penalty nedat dar pe care dupa cum am jucat nu il meritam in nici un fel. Iasiul a dat gol si a mai avut 2-3 ocazii mari iar noi jucam cu centrari pe Golofca? Cum sa joci cu centrare pe Golofca?????? Daca tot joci cu centrari macar baga un jucator de talie nu pe cel mai mic jucator din lot. Iar de Arlauskis ce sa zic? Face deja multe gafe, iar norocul nu poate tine la nesfarsit.

daniaania
daniaania  •  29 Octombrie 2019, 09:41

Nu conteaza acest meci. Poate am ajutat iasul sa primeasca niste bani din bucale....ca au mari probleme financiare.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close