FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CLINCENI 2-0

POLI IAȘI - CLINCENI 2-0 // Cât durează o deplasare de Liga 1 în 2019? Ilie Poenaru a oferit un răspuns șocant

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iulie 2019 20:16

Academica Clinceni a pierdut în deplasarea de la Iași, scor 0-2, și rămâne fără punct în Liga 1. Antrenorul Ilie Poenaru a vorbit despre situația echipei și despre deplasarea de 11 ore pâna la Iași.

„Din păcate nu am câștigat nici astăzi. Nu ne-am prezentat cum am dorit. Nu ne-a ieșit ce am pus la cale la antrenamente. Au fost și anumiți factori care ne-au influențat jocul. Am făcut 11 ore pe drum din cauza unor probleme la autocar. S-a văzut lipsa de prospețime. Se văd pe teren astfel de lucruri.

Ieșenii au fost clar mai buni, au speculat fiecare greșeală a noastră. Mihai Teja și echipa lui merită felicitări. Noi trebuie să fim mai agresivi. Trebuie să înțeleagă că e nevoie de forță și agresivitate”, declarat Ilie Poenaru la TV Telekom Sport. 

„Avem jucători de calitate, dar probabil nu s-au acomodat la Liga 1. Sper să o facă repede pentru că au caractere foarte bune, se pregătesc excelent”Ilie Poenaru

Vezi și: 

VIDEO Formația lui Mihai Teja e prima în Liga 1!

 

Vezi AICI programul etapei #3 din Liga 1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
cristi05
cristi05  •  27 Iulie 2019, 08:38

Victorie meritata pt Iasi, dar sa nu uitam de penalty-ul care trebuia acordat pt Clinceni in prima repriza. Nu e nici o drama pt clinceni -au un meci pierdut acasa cu cluj si doua deplasari cu echipe de play-off; e bine ca de data asta dl Poenaru nu-si mai ataca jucatorii ca dupa meciul cu CFR. Sunt convins ca o sa-si revina - Clinceni si Domnesti (! - cunoscatorii stiu de ce fac referire la domnesti) nu au avut niciodata inceputuri de sezon prea bune. Din pacate in continuare mizeaza pe jucatorii noi adusi in loc sa-i foloseasca pe cei cu care a promovat. Dupa meciul cu Cluj am scris ca daca ar fi aparat valceanu si nu calancea de la inceputul sezonului poate aveau macar 1 punct (la craiova); in acest meci cred ca ar fi trebuit sa joace cu Gaina in locul lui Okan care a gresit la ambele goluri. Si o alta opinie de "chibit" - cred ca ar fi mai util un 4-4-2 cu barbu si paturca la mijloc; si inca un sfat - paturca a jucat f bine cu dinamo intotdeauna, chiar cand era junoior la sportul studentes,c asa ca ar trebui poate sa joace macar o repriza cu dinamo.

corectu
corectu  •  27 Iulie 2019, 08:19

Exprimare modesta a Clinceniului.Iasiul va fi surpriza campio- natului,modest si el.

ray51
ray51  •  27 Iulie 2019, 08:17

N-ajunge c-avem un campionat de 5-6 echipe. Mai facem si-o juma' de zi pe drum. Parc-am retrai momentele Daciadei: 'pasarile si-mpuscate zboara/ pe ele le mai tine doar dragostea de tara' (voit scurtat...)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează