FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CRAIOVA

POLI IAȘI - CRAIOVA // Mircea Rednic despre noul transfer: „Habibou e în tribune. Semnează mâine!”

Mircea Rednic, noul antrenor al lui Poli Iași din acest an +18   FOTO
Mircea Rednic, noul antrenor al lui Poli Iași din acest an

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 februarie 2020 19:45

Mircea Rednic (57 de ani), antrenorul lui Poli Iași, a declarat că Habib Habibou (32 de ani, atacant) este la un pas să semneze cu formația din Moldova.

Habibou a ajuns la Iași. E în tribună la meciul cu Craiova. Ne-am înțeles cu el, urmează să semnăm contractul mâine”, a declarat Rednic, la Look Plus.

Habib Habibou revine în Liga 1, la Poli Iași

Atacantul din Republica centrafricană, care are și naționalitate franceză, este liber de contract de o lună, după ce și-a reziliat contractul cu Lokeren. Habibou a fost crescut la juniorii lui PSG și a mai jucat la Charleroi, Tubize, FCSB, Zulte Waregem, Leeds, Gent, Rennes, Gaziantepspor, Lens, Qatar SC, Maccabi Petah Tikva și Lokeren. 

300.000 de euroeste cota lui Habibou, potrivit transfermarkt.com

GIGI BECALI L-A ADUS ÎN 2008 în România: „CU EL STEAUA AJUNGE DEPARTE”

+14 FOTO

În ianuarie 2008, FCSB îl împrumuta pe Habibou pentru 6 luni, dar acesta nu a impresionat. Atacantul a evoluat în 8 meciuri pentru echipa roș-albastră, înscriind un gol și oferind două pase decisive.

E un jucător minunat. Cu oameni ca el voi putea ajunge departe cu Steaua”, spunea atunci Gigi Becali despre el. După 6 luni, Habibou s-a întors la Charleroi.

vezi și:

DINAMO - FCSB // Anamaria Prodan, declarații nostalgice despre Reghe: „Noi am creat o familie, chiar am avut o familie. Ne aducem aminte cu plăcere”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  15 Februarie 2020, 23:24

Rednic groparul Iasului !

394966434424757
Mihai Dinu  •  15 Februarie 2020, 21:26

Alt transfer care - parerea mea - e benefic impresarilor si spoliaza clubul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close