FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 0-1

POLI IAȘI - DINAMO 0-1 // Montini a scos penalty, dar e mitraliat de Rednic: „Se bate cu alți doi!” » Alt avertisment dur: „El o să își aștepte rândul de-acum și rândul vine greu la Dinamo!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 23:04

Dinamo s-a impus în deplasarea de la Poli Iași, scor 1-0. Mircea Rednic crede că Dinamo suferă în ofensivă.

Montini a fost cel mai criticat, deși a scos penalty-ul din care a marcat Dan Nistor, după un fault al lui Cionac în minutul 52.

O să fie concurență în atac între Montini, Papazoglou și Cristovao. Cel din urmă, 5 minute cât a jucat, a arătat lucruri bune. La mijlocul terenului nu am reușit să avem o posesie mai bună față de adversarii noștri. Acolo a fost o problemă.

Cred că Montini a fost supărat pe evoluția lui, nu că a fost schimbat pe final. Vreau mai mult de la el. În ultimele meciuri, nici nu mai e prezent în fața porții. Trebuie să înțeleagă că nimeni nu e titular aici.

La Jaadi nu a fost roșu, poate a fost o mică compensație. Poate din dorința de a face prea mult își pierde capul. O să sufere și el. O să stea la rând acum, iar până îți vine rândul la Dinamo, ai de așteptat”, a declarat Rednic pentru Look Sport. 

„Gazdele au contestat foarte multe și înaintea meciului. Dinamo e bună, echipele primesc salariile, vin banii înaintea meciurilor cu noi. Formațiile intră în cantonamente. Toată lumea vrea să bată Dinamo, e firesc” Mircea Rednic 

Vezi și: 

POLI IAȘI - DINAMO // VIDEO + FOTO Andrei Chivulete, decizii din Zona Crepusculară » Un fan a intrat să îi ceară socoteală, apoi a eliminat un jucător aparent nevinovat

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (43)
412193122303749
Virgilio Valeanu  •  13 Aprilie 2019, 19:42

Daca Rednic spune ca negroiu e mai bun ca Montini Dinamo e vai si amar! Asa a spus si de Jadi sau cum il cheama si el e varza.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  13 Aprilie 2019, 18:59

MUTIU - DUSSAUT , MALLO , CIOBOTARIU , ALIJI - LONGHER , I.SERBAN , NISTOR , SORESCU - MONTINI(magureanu) - PAPAZOGLU(christovao) !!!

mosvasile
mosvasile  •  13 Aprilie 2019, 17:13
Postat de Constantin Iancu pe 13 Aprilie 2019, 12:01

Tu nu devii, esti de-a dreptul prost!! PROST scris in uppercase, tâmpit, fanfaron, ***, ***... Ce echipe ai mai antrenat *** incurabil dupa ce te-ai lasat de fotbal?? Fotbalul cu nasturi, caci la calculatoare te pricepi oareșce relativ. Cand la opresti le scoti din priza!!

Si dupa un papagal ca tine,e bine ce-i face Rednic lui Montini?Adica dupa mintea ta firava, trebuie sa antrenezi pe Real Madrid ca sa observi ca Rednic nu are nici o idee de joc?

Vezi toate comentariile (43)
Comentează