FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FC VOLUNTARI 2-1

POLI IAȘI - FC VOLUNTARI 2-1 » Mihai Teja se revoltă după decizia LPF: „Cu ce suntem noi de vină pentru ce s-a întâmplat la Dinamo?”

Mihai Teja, antrenor Voluntari +5   FOTO
Mihai Teja, antrenor Voluntari

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2020 22:26 / Actualizat sambata, 01 august 2020 11:23

Mihai Teja (41 de ani), antrenorul lui Voluntari, a comentat înfrângerea echipei sale cu Poli Iași, scor 1-2.

„Ăsta e fotbalul, se întâmplă. Am jucat astăzi cu un adversar care a avut o dorință foarte mare. Era ultima lor șansă. Le-am spus și băieților că întâlnim o echipă foarte bună, care nu are nimic de pierdut și când nu mai ai nimic de pierdut e clar că încerci să dai tot ce ai mai bun. Eu cred că nu am făcut un meci rău dar am luat 2 goluri aiurea. 

Primul gol cred că e autogol, nici nu știu, a vrut să centreze Cabral și a intrat mingea în poartă. După care Omoh, cel mai periculos. Am vorbit și cu băieții, le-am zis că Omoh e cel mai periculos de la Poli Iași, are acțiuni individuale. El și Luckassen, cei mai periculoși, de la ei poate să vină golul. 

Am avut câteva ocazii, nu am reușit să o punem în poartă. Păcat că trebuie să suferim până la capăt. Băieții au făcut o muncă foarte bună până acum. Chiar și în meciurile în care am pierdut eu zic că am jucat bine, am dominat adversarul. Din păcate nu am reușit să facem măcar un egal. Mai sunt două meciuri, urmează Dinamo, jucăm acasă și trebuie să luăm 3 puncte.

Nu știm ce s-a întâmplat cu Dinamo. Vedem duminică, avem un meci greu. Dinamo e Dinamo, dar jucăm acasă și trebuie să ne câștigăm punctele. Trebuie să fim mai concentrați, să facem pasul pentru a fi liniștiți. Din prima zi când m-am dus la Voluntari stăm numai cu emoții. La fiecare meci cu presiune. Mai avem un pic, un pas, sper să îl facem. Nu e ușor, în fiecare zi presiune, presiune...”, a spus Teja, la Look Sport.

Revolta lui Mihai Teja: „Cu ce suntem noi de vină?”

Mihai Teja a criticat vehement decizia Ligii de astăzi de a încheia sezonul pe 18 august, forțând astfel unele dintre echipele din play-out să își joace ultimul meci la două săptămâni distanță de penultima etapă.

„Nu cred că este normal, nu trebuie să suferim noi toate celealalte pentru o echipă. Suferim prima dată că jucăm și cealaltă nu, apoi îi așteptăm și pe ceilalți să se antreneze. Nu suntem noi de vină. Cu ce suntem noi de vină că s-a întâmplat ce s-a întâmplat la Dinamo

Nu este normal lucrul acesta, să stai 3 săptămâni după un sezon de 7-8 luni...  să stai încă 3 săptămâni să aștepți ultimul meci? Jucătorii sunt epuizați și psihic și fizic, nimeni nu cred că își mai dorește să se prelungească sezonul acesta. Asta e, încercăm duminică să câștigăm și vedem după ce se întâmplă.

Sunt adeptul ca toată lumea să joace normal, fair-play, și să se termine campionatul. Cine a greșit, plătește. Cu ce sunt celelalte 5 echipe de vină, să stea 3 săptămâni ca să se joace? Trebuia să se elimine jucătorii infectați, să intre cu alți jucători. Așa a fost protocolul la început. Să se termine campionatul odată, că e destul de greu, vă dați seama...”, a declarat Teja.

Eu cred că nu vom avea o partidă ușoară cu Dinamo. Ei vor da totul, își doresc să iasă din situația dificilă. Le va fi greu, nu s-au antrenat de două săptămâni, dar eu cred că vor compensa prin dorința foarte mare - Mihai Căpățînă, Voluntari

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB tremură! Anunț îngrijorător legat de faliment: „Datoria e de 11 milioane de euro”

Liga 1 pe marginea prăpastiei! Deținătorul drepturilor TV nu vrea să mai respecte clauza care ține cluburile pe linia de plutire

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
507194569456197
Jenica Calin  •  31 Iulie 2020, 10:01

Nu poti sa sanctionezi o echipa cu pierderea meciului, in conditiile unei pandemii. Cum sanctionam sau pedepsim miile de oameni din tara afectati de pandemie !!! Pandemia poate fi considerata un caz fortuit, si exonereaza de raspundere in civil , contracte ,in penal, etc. Solutia corecta era inghetarea compionatului, sau marirea nr.de echipe fara retrogradare. Media putea recupera banii in anii urmatori . Sunt solutii.

catathedon
catathedon  •  31 Iulie 2020, 08:52
Postat de gladiator pe 31 Iulie 2020, 04:57

Pentru ca e el ***! Cu *** de-astia se face fotbalul la frf!@

Esti un ***, 'toata lumea era multumita' ca sa nu infecteze si pe altii.. Totusi, cum se face ca mereu, dinamo are bolnavi?!? Trag de timp, da-i dracu, ca sa scape de la retrogradare.. Acuma a venit multescu, opa, stai ca sunt 11 infectati la dinamo.. In liga 2 cu ei!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catathedon
catathedon  •  31 Iulie 2020, 08:48

Au dreptate si teja si becali.. Sa retrogradeze dinamo... Ce, liga 1 sta in dinamo?!? Ca ce chestie sa nu retrogradeze, daca merita.. Plus ca au vrut sa inghete campionatul cu minciunile lor cu bolnavi fictivi.. Lasa ca, oricum, nu voia negoita 'new dinamo'?? Acuma, sa retrogradeze si vrand, nevrand, o sa aiba, in sfarsit, 'new dinamo'.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează