FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Popescu l-a sunat pe Teja când a fost numit la FCSB și i-a dat un sfat uriaș » Ce spune despre antrenor

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 20:08

Gică Popescu a vorbit despre Mihai Teja, noul antrenor de la FCSB, și a dezvăluit că l-a sunat când a fost prezentat la echipa roș-albastră și i-a dat mai multe sfaturi.

"Teja trebuie să câștige mereu. Dacă va face asta, va avea liniște și nu cred că patronul se va băga peste el. Dar dacă nu câștigă și nu se bate la campionat, nu rezistă patronul să nu se bage.

Eu am vorbit cu el. I-am telefonat când a fost numit ca antrenor. I-a zis «Ai o singură șansă. Trebuie să câștigi tot. Atât timp cât nu ai rezultate, nu reziști. Nimeni nu rezistă, având în vedere presiunea pusă de patronul echipei.

Tu ai făcut treabă bună la Mediaș, dar Gaz Metan nu e Steaua. Nu e același vestiar. Acolo trebuie să te impui în fața jucătorilor. Dacă intri calm și blând, jucătorii te mănâncă. Când intri, jucătorii trebuie să simtă că a venit șeful. Dacă nu, te mănâncă. Ei trebuie să te respecte. Nu trebuie să fii prieten cu ei».

Eu îl cunosc. Am vorbit de multe ori în întâlniri private. Este un antrenor modern, căruia îi place să atace. Se potrivește pe stilul echipelor mari, unde trebuie ataci. Îmi place cum vede fotbalul.

Dacă merge bine, șeful va fi Mihai. E un băiat educat, citit, cu bun simț. Dar știți câte pisici blânde zgârie rău? Teja trebuie să dea doi pumni în masă. Dacă face asta, jucătorii vor zice «Aoleu, imaginea asta blândă nu e chiar adevărată»", a declarat Gică Popescu la TV Digi Sport.

Citește și:

Gică Popescu e categoric: "Naționala de tineret mai importantă decât cea mare! Niciodată nu am avut o așa echipă" + ce spune despre jucătorii români

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
balauru48
balauru48  •  09 Ianuarie 2019, 12:09
Postat de alexandru.popescu pe 09 Ianuarie 2019, 09:29

În România merge numai cu biciul, altfel nu ascultă nimeni. Nu spun că e bine, dar asta e realitatea.

În Ro merge cu postăceala, prostalaul care ești!

gazistu
gazistu  •  09 Ianuarie 2019, 11:06
Postat de alexandru.popescu pe 09 Ianuarie 2019, 09:29

În România merge numai cu biciul, altfel nu ascultă nimeni. Nu spun că e bine, dar asta e realitatea.

daca nu te impui esti mancat, sabotat si "facut" de jucatori.//.. iti fac 2-3 meciuri slabe , si conducerea te da afara!

alexandru.popescu
alexandru.popescu  •  09 Ianuarie 2019, 09:29
Postat de martinpen pe 09 Ianuarie 2019, 09:25

Gica Popescu e foarte idiot daca face instigari din astea la violenta... Poate acum 40 de ani mai mergea cu biciul, dar acum s-a mai schimbat omenirea... In alte tari nu exista asa ceva...

În România merge numai cu biciul, altfel nu ascultă nimeni. Nu spun că e bine, dar asta e realitatea.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează