FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prețul pentru care Negoiță e gata să vândă clubul: "Nu-l mai interesează Dinamo. E vorba de această sumă"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 noiembrie 2017 18:10

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a dezvăluit în această seară că Negoiță e pregătit să vândă clubul contra sumei de două milioane de euro.

"Astăzi după amiază am vorbit cu dânsul. Din ce știu eu, pe dânsul nu-l mai interesează deloc ceea ce se întâmplă la Dinamo. Vrea să vândă pentru a recupera măcar 15% din ce a investit până acum. Din ce mi-a spus, este o sumă de vreo două milioane de euro.

Este dispus să plece în orice moment dacă se găsește cineva care să-i ofere suma respectivă de bani. A trasat anumite sarcini conduceri clubului. Este dezamăgit și nu-l mai interesează nimic din ce se întâmplă la echipă. În acest moment clubul trebuie să se autofinanțeze.

Oamenii din conducere trebuie să vândă jucători pentru a ține Dinamo pe linia de plutire. În funcție de oferte, de sumele care vor fi oferite, probabil se poate vinde orice jucător", a declarat Ionel Dănciulescu, la TV Digi Sport. 

"Pe termen scurt, obiectivul e intrarea în play-off. E o situație nu prea plăcută. Sub nicio formă Dinamo nu e o echipă care să aibă obiectiv evitarea retrogradării" Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (60)
pedro_nr1
pedro_nr1  •  11 Noiembrie 2017, 12:08

haha, neguita arunca in sfarsit prosopul, eu v-am zis mai demult ca mimamo va cadea in B !

cainelup
cainelup  •  11 Noiembrie 2017, 10:22

Un calcul simplu duce la suma de aproximativ 14 milioane de euro, suma pe care *** pretinde ca a investit-o la Dinamo. Incerc sa ma abtin. "Vreau sa vand, sunt scarbit, dezamagit, nu ma mai intereseaza." Am mai auzit d-astea si la tine si la altii, putem spune si noi exact aceleasi cuvinte. Oricum, decat sa ai ca obiectiv locul 6 la finalul turneului regulat, mai bine inchizi si arunci cheia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  11 Noiembrie 2017, 00:54

HAHAHA practic saracu asta de negoita vrea suma care i-o datoreaza lu Badea, dar Negoita nu va primi nimic daca se screme putin Badea, deci noul investitor cu badea trebuie sa trateze, nu cu ionut falitescu !!!

Vezi toate comentariile (60)
Comentează