FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Prima reacție a "câinilor" după scandalul de la Dinamo - Concordia, 4-0 : "Scuze penibile"

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2016 15:32

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a vorbit despre discuțiile iscate după meciul împotriva Concordiei, scor 4-0. (Detalii aici)

"Discuțiile despre corectitudinea jucătorilor Chiajnei din meciul cu noi degenerează și cred că e clară diferența de nivel între Dinamo și Concordia. O echipă se bate la titlu, alta să evite retrogradarea.

Înțeleg că și un antrenor trebuie să-și găsească scuze când echipa lui pierde, dar ar trebui să fie conștient de nivelul lui, al fotbaliștilor și al adversarilor.

Citește cum a reacționat Iulian Mamele

Mă bucur că un oficial de club care a lucrat și la Dinamo, e vorba de Cristi Tănase, a avut o reacție normală pentru un președinte.

Ar trebui când pierdem să recunoaștem valoarea adversarului și să nu găsim scuze penibile", a zis Ionel Dănciulescu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor. 

"Cu tot respectul pentru Chiajna și ceea ce se face acolo, nu cred că Concordia se lupta la campionat și nu știam noi. Totodată, nu că nu am aprecia fotbaliștii din apărarea Chiajnei, însă nu îmi aduc ca această echipă să fi bătut toată Liga 1 și mai rămânea doar Dinamo de învins" Ionel Dănciulescu 

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (79)
1745flo
1745flo  •  23 Februarie 2016, 10:01
Postat de chris_bu67 pe 22 Februarie 2016, 19:13

Stai cuminte onomatopeule,că-i mare mizerie în strunga ciobanului :)

Si nici nu incepuse meciul cu Voluntarii cand ai spus tu asta!÷)

merace
merace  •  22 Februarie 2016, 21:03

cand citesc asemenea articole, cea mai buna muzica de fundal e muzica din filmele lui Charlie Chaplin! Incercati ca sa simtiti de ce... :D

bianconerri
bianconerri  •  22 Februarie 2016, 19:30

S-a găsit Mamele să se plângă. L-a pus Tudor să facă 11 metri? L-a ținut Tudor la goluri să nu intervină, să fie spectator? Ăsta nu-i cumva ăla care-și dădea autogol când era la Viitorul și juca cu fcsb? Și de 2 ori chiar.

Vezi toate comentariile (79)
Comentează