FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primele impresii despre atacantul cipriot care este în probe la Dinamo! Ce spune Andone despre el

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iunie 2016 09:27

Atacantul Theodosis Kyprou nu s-a mişcat rău în amicalele lui Dinamo, la antrenamente este muncitor, însă dinamoviştii încă nu sunt convinşi dacă să-l transfere pe fotbalistul liber de contract.

Vârful cipriot va continua până marţi, când se încheie primul cantonament din Slovenia, însă fotbalistul de 24 de ani n-are nicio garanţie că va mai fi prezent şi-n al doilea stagiu. 

În sezonul trecut a prins 26 de meciuri și a marcat doar 3 goluri. Fotbalistul a mai trecut pe la Omonia, Chalkanoras Idaliou și Kalloni.

Jucătorul va fi testat în acest cantonament, la finalul căruia, probabil, Ioan Andone va lua o decizie. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
873380886056302
Gheorghe Andrei  •  26 Iunie 2016, 19:12

Fac pariu ca Dinamo cu Andone va merge in jos nu in sus.Nu va prinde loc de cupa europeana,pentru ca asta e chiar pres de sters picioarele.Nu are sangele in stalatie pe care il are Strambu.Andone ca jucator era alt om ,fata de antrenorul Andone.M am lamurit!

873380886056302
Gheorghe Andrei  •  26 Iunie 2016, 19:09

Ce pusca mea se plangea mai ieri *** Andone ca nu vine nimic din umra?Pai daca el si toti antrenorii din liga l nu aduc nimic din liga a ll nimc de 20 ani sa i bage in echipa si sa le dea incredere,nu o sa avem niciodata echipa nici la Dinamo nici la nationala.Aduce toti *** expirati care sunt liberi de contract,pentru ca nu au valoare.Pai ce concurenta creaza asta la Dinamo sau bosorogul de Pantelis Kapetanos?Astia sunt antrenorii romani,***.lipsiti de coloana vertebrala .Nu vom avea echipe adevarate ,nu vom avea un campionat puternic,nu vom avea nationala,pentru ca antrenorii sunt niste carpe de spalat pe jos la niste patroni gen Negoita sau Becali.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  26 Iunie 2016, 16:33
Postat de zecs93 pe 26 Iunie 2016, 13:10

o gloaba, nu se misca rau dar nici gol sau assisturi nu da !!!

Nu da goluri dar are placerea de-a juca forbal :)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează