LIGA 1  ·  FC BOTOȘANI

Probleme pentru un club din Liga 1: "Dacă retrogradam, echipa era în insolvență" » Reacție dură la adresa contestatarilor: "Nu ne dăm la o parte"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 mai 2017 14:41

Valeriu Iftime neagă orice posibilă implicare a celor de la FC Botoșani în jocuri de culise în ultimele etape. Patronul moldovenilor anunță că problemele financiare de la echipă nu mai sunt de actualitate, însă echipa a trecut printr-un risc major. 

"La noi există voinţă şi mai mereu ne-am dominat adversarii, am avut posesie, ocazii, dar nu mereu reuşim s-o băgăm în poartă. Ideea e noi am jucat fotbal, dar nu mereu ne-a ieşit ceea ce ne-am propus.

Astăzi trebuie arătăm suntem sportivi, suntem o echipă. La fel vom face şi în ultima etapă. Nu ne interesează ce nevoi are adversarul, nu pentru el jucăm, ci pentru noi. Eu sunt sigur vor apărea discuţii indiferent de rezultat.

Singur au existat întârzieri la salarii, dar jucătorii ştiau, cu ei am stabilit asta şi au fost de acord cu ceea ce le-am spus. La ora asta mai este o lună de neplată. Problema era dacă retrogram nu mai puteam le dau salariile, pentru în Liga 2 eu nu mai am de gând finanţez, iar clubul ar fi intrat în insolvenţă!

Noi am fost singură echipa din play-out cu bani privaţi, iar aşa nu te poţi lupta cu cei care primesc bani de la autorităţi.  Nu cred acei 5% va salva cu ceva sportul. Noi nu putem platetim jucătorii cu aceşti bani pentru este un abuz!”, a declarat Valeriu Iftime la Sport Total FM. Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (6)
Donceag Alexandru  •  30 Mai 2017, 01:18

Si Petrolul a facut aceeasi manevra acum cativa ani, poate aveti soarta lor, ca roata vietii se intoarce! Tac, tac , tac...

Donceag Alexandru  •  30 Mai 2017, 01:10

De trei etape o tin numai in blaturi ( cu exceptia meciului cu Iasi), dar ultima etapa vor sa castige? O gluma proasta, la fel ca tot play-out-ul.

Tatar Alexandru Ioan  •  29 Mai 2017, 19:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1