FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Probleme pentru un club din Liga 1: "Dacă retrogradam, echipa era în insolvență" » Reacție dură la adresa contestatarilor: "Nu ne dăm la o parte"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 mai 2017 14:41

Valeriu Iftime neagă orice posibilă implicare a celor de la FC Botoșani în jocuri de culise în ultimele etape. Patronul moldovenilor anunță că problemele financiare de la echipă nu mai sunt de actualitate, însă echipa a trecut printr-un risc major. 

"La noi există voinţă şi mai mereu ne-am dominat adversarii, am avut posesie, ocazii, dar nu mereu reuşim s-o băgăm în poartă. Ideea e noi am jucat fotbal, dar nu mereu ne-a ieşit ceea ce ne-am propus.

Astăzi trebuie arătăm suntem sportivi, suntem o echipă. La fel vom face şi în ultima etapă. Nu ne interesează ce nevoi are adversarul, nu pentru el jucăm, ci pentru noi. Eu sunt sigur vor apărea discuţii indiferent de rezultat.

Singur au existat întârzieri la salarii, dar jucătorii ştiau, cu ei am stabilit asta şi au fost de acord cu ceea ce le-am spus. La ora asta mai este o lună de neplată. Problema era dacă retrogram nu mai puteam le dau salariile, pentru în Liga 2 eu nu mai am de gând finanţez, iar clubul ar fi intrat în insolvenţă!

Noi am fost singură echipa din play-out cu bani privaţi, iar aşa nu te poţi lupta cu cei care primesc bani de la autorităţi.  Nu cred acei 5% va salva cu ceva sportul. Noi nu putem platetim jucătorii cu aceşti bani pentru este un abuz!”, a declarat Valeriu Iftime la Sport Total FM. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
10204543689697897
Donceag Alexandru  •  30 Mai 2017, 01:18

Si Petrolul a facut aceeasi manevra acum cativa ani, poate aveti soarta lor, ca roata vietii se intoarce! Tac, tac , tac...

10204543689697897
Donceag Alexandru  •  30 Mai 2017, 01:10

De trei etape o tin numai in blaturi ( cu exceptia meciului cu Iasi), dar ultima etapa vor sa castige? O gluma proasta, la fel ca tot play-out-ul.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  29 Mai 2017, 19:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează