FOTBAL  »  Superliga  »  LAZIO - FCSB. JOI, 20:00, TELEKOM, PROTV, GSP

Rădoi se ia de Becali în cazul lui Andrei Vlad. Are dreptate fostul căpitan al Stelei?

Ezitările lui Vlad au făcut ca Dinamo să conducă cu 2-1, dar FCSB a revenit superb și a egalat în ultimul minut // FOTO: RAED KRISHAN
Ezitările lui Vlad au făcut ca Dinamo să conducă cu 2-1, dar FCSB a revenit superb și a egalat în ultimul minut // FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 18:16

Mirel Rădoi a comentat prestațiile portarului Andrei Vlad din ultimele meciuri și spune că nu e normală reacția lui Gigi Becali de a-l critica atât de tare după jocul cu Dinamo, scor 2-2, unde goalkeeperul a greșit în două rânduri.

"Sunt normale greșelile la Andrei Vlad. Mi se pare inexplicabil că, după ce în urmă cu 3 zile a fost aproape omul meciului cu Lazio, a venit meciul cu Dinamo și a fost criticat într-o manieră cum a făcut-o patronul Stelei. Va greși și la 25 de ani, nu asta e problema. Să nu uităm că și Niță a avut o ezitare anul trecut. Se pot întâmpla greșeli.

Să fii exclus după acele greșeli din meciul cu Dinamo mi se pare prea mult. Cred că a fost afectat, mai ales când a văzut că a venit un alt portar acum. E normal să se gândească la criticile patronului acum dacă Bălgrădean se accidentează și va trebui să intre în locul", a declarat Rădoi la TV Telekom Sport.

DOAR ÎN EUROPA A STRĂLUCIT

Rădoi consideră că declarațiile lui Gigi Becali au fost mult prea radicale. Totuși, evoluțiile lui Andrei Vlad din cele 3 meciuri jucate în Liga 1 în 2018 au fost dezastruoase.

Concret, goalkeeper-ul de 18 ani a greșit la toate golurile primite de FCSB în 2018. Portarul a comis-o în victoria FCSB-ului de la Mediaș, 2-1, a greșit la golul lui CFR din remiza 1-1, și a fost principalul vinovat la ambele goluri primite de roș-albaștri în derby-ul cu Dinamo, încheiat 2-2 după revenirea magistrală reușită de FCSB în ultimele 10 minute. 

Vlad a avut o singură evoluție sigură în 4 meciuri oficiale, de când i-a luat locul lui Niță: contra lui Lazio, în turul "16-imilor" Europa League, când a luat nota 9 din partea GSP. 

3
a fost nota primită de Andrei Vlad din partea Gazetei după meciul cu Dinamo. El a primit 6 cu Gaz Metan și 5 cu CFR Cluj.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1308183692641866
Diana Dim  •  21 Februarie 2018, 09:06

E adevarat Becali le da bani jucatorilor, dar ii face si mari? Nu! Pe multi ii strica prin felul sau de a-I critica public. multi jucatori ajunsi la FCSB nu mai sunt cei ce au fost la echipele de la care au venit. Vezi Alibec, J. Morais, Enache, Golofca, dintre cei veniti mai de curand fara sa vorbim de altii mai vechi.

alegzander19
alegzander19  •  21 Februarie 2018, 00:56

Lasa ca e tanar si are timp sa creasca sa invete .. Insa la 19 ani e mult prea verde pentru a fi portarul titluar al FCSB-ului.

10210829325360242
Vlad Tzepesh  •  20 Februarie 2018, 23:27

/liga-1/de-ce-sa-luam-alt-portar-trecem-de-italiei-si-valoreaza-20-de-milioane-strategia-lui-becali-dupa-plecarea.html

Vezi toate comentariile (7)
Comentează