FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 2-1

Încă o lovitură primită de CFR înainte de meciul cu Ballkani: „L-am pierdut”

Faza la care Yuri se accidentează în meciul cu Rapid/ foto: Cristi Preda (GSP)
Faza la care Yuri se accidentează în meciul cu Rapid/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2022 12:59 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 13:27

Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, a anunțat că Yuri, fundaș central, a devenit indisponibil pentru meciul cu Ballkani, din Conference League. Stoperul s-a accidentat în meciul cu Rapid, scor 1-2.

  • CFR Cluj - Ballkani se joacă joi, de la ora 19:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro Arena

CFR Cluj joacă meciul decisiv pentru calificare în primăvara Conference League cu Ballkani. După ce l-a pierdut pe căpitanul Camora, operat de apendicită acută, CFR nu se poate baza nici pe Yuri.

Reacția lui Nelu Varga la arbitrajul de la Rapid - CFR Cluj: „Totul s-a transformat într-un sistem de furt calificat” + „Aseară eu am fost cel care a dat ordin să scoatem echipa de pe teren. Pe sănătatea mea nu face nimeni experimente”
RAPID - CFR CLUJ 2-1
Reacția lui Nelu Varga la arbitrajul de la Rapid - CFR Cluj: „Totul s-a transformat într-un sistem de furt calificat” + „Aseară eu am fost cel care a dat ordin să scoatem echipa de pe teren. Pe sănătatea mea nu face nimeni experimente”

Cristi Balaj: „L-am pierdut pe Yuri pentru emciul cu Ballkani”

„L-am pierdut pe Yuri. Dacă cuiva i-a fost pusă în pericol intergritatea fizică, a fost Yuri, pentru că era în aer. Când ești în aer e suficient să te împingă puțin, nu mai zic să vină un jucător masiv, ca Luckassen. Cred că da, îl pierdem. Îi vom face o radiografie. Are mâna imobilizată”, declarat Cristi Balaj, la Pro Arena.

Yuri s-a accidentat la faza primului penalty primit de Rapid în meciul cu CFR. Stoperul a căzut rău, după un duel cu Marko Dugandzic.

Mario Camora, operat de apendicită acută

„Mario Camora a fost operat cu succes la Cluj-Napoca! Căpitanul nostru a suferit în această dimineață o intervenție laparoscopică în urma unei crize de apendicită acută. Mulțumim personalului medical de la Institutului Regional de Gastroenterologie și Hepatologie «Prof. Dr. O. Fodor» (Medicală lll) care l-a operat, în special doamnei doctor Conf. Iancu Dana, dar și celor de la Spitalul Universitar din București care i-au acordat în primă fază asistență medicală. 

Multă sănătate, căpitane! Îți dorim recuperare rapidă și te așteptăm cât mai repede alături de noi!”, este comunicatul postat duminică de CFR Cluj.

Dumitru Dragomir, nemulțumit de arbitrajul din Rapid - CFR Cluj 2-1: „Au fost executați!”

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Cristi Balaj a trecut la acuzații: „Nu faci asemenea greșeli decât dacă ai ordin și spatele asigurat” + „Am vrut să scoatem echipa de pe teren”

Dumitru Dragomir, categoric după Rapid - CFR: „I-a executat” + Nici Dan Petrescu nu a scăpat de critici

Playtech: Are 56 de ani, dar arată de 30! Super vedeta care a fost surprinsă aproape GOALĂ în public. Foto de neratat


Comentarii (4)
Moshu
Moshu  •  31 Octombrie 2022, 19:44

Alooo,domnul Ioanitoaia,aici este vorba despre nestiinta bre,la oamenii dvs,Yuri a fost destabilizat de dugandzici ?

Burunicolae69
Burunicolae69  •  31 Octombrie 2022, 16:12

Frumoasă regia,pre a ieșit toată conducerea Cfr-lui la atac,un lucru vreau să spun,calificati- va joi și punctele pierdute aseară se înapoiază în play-of!Cfr campioană!

gioni49
gioni49  •  31 Octombrie 2022, 15:49

oare fundasul cfr ului nu a fost impins in aer inainte nu se putea da fault in atac????

Vezi toate comentariile (4)
Comentează