FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ

Mesaj neașteptat al șefului galeriei de la Rapid: „Țin să anunț, să știe toată lumea”. Situație incredibilă, diseară, în derby-ul de pe Giulești cu CFR

Nelu Varga, Bocciu și Gigi Corsicanu, la duelul CFR - FCSB din 15 decembrie 2022 / foto: GSP +8   FOTO
Nelu Varga, Bocciu și Gigi Corsicanu, la duelul CFR - FCSB din 15 decembrie 2022 / foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2023 16:16 / Actualizat luni, 01 mai 2023 18:18

Liviu Ungurean - „Bocciu”, liderul galeriei de la Rapid, și-a anunțat peluza, la meciul de handbal cu Vipers de ieri, că nu va fi prezent în Giulești la derby-ul cu CFR Cluj. E un anunț enigmatic, chiar înaintea meciului cu echipa amicului Nelu Varga.

  • Rapid - CFR Cluj se joacă de la ora 20.30, liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

Rapidul nu va avea șef de galerie la duelul din play-off cu CFR Cluj. Anunțul a fost făcut încă de duminică de cel poreclit „Bocciu”. Liderul fanilor giuleșteni a transmis că nu va fi în țară la ora meciului. 

Prezent în Sala Polivalentă pentru duelul echipei de handbal cu Vipers Kristiansand, liderul peluzei a luat brusc cuvântul la portavoce: „Eu nu vin la meci mâine seară (n.r. - luni seara)”, le-a spus Ungurean celor pe care-i dirija.Un anunț care i-a făcut pe cei prezenți să ridice din sprâncene, ținând cont că Bocciu n-a ratat niciun meci în ultimii ani, de când a devenit liderul peluzei giuleștene.

Gazeta a încercat să-l contacteze pe Bocciu, dar șeful de galerie al alb-vișiniilor nu a răspuns apelurilor ziarului. Dinspre anturajul acestuia a apărut în ultimele ore informația că motivul absenței ar fi reprezentat de unele probleme de natură personală.

Bocciu și Corsicanu, în anturajul lui Neluțu Varga

Însă o altă posibilă explicație pentru „dispariția” lui „Bocciu” de la meciul cu CFR Cluj ar fi legată de amiciția acestuia cu Neluțu Varga, patronul adversarei din această seară.

Anul trecut, pe 15 decembrie, Nelu Varga, finanțatorul campioanei, a fost surprins în loja de pe Arena Națională, la duelul cu FCSB, alături de Liviu Ungurean și Gigi Corsicanu, cei mai influenți oameni din galeria rapidistă.

Nelu Varga, Bocciu și Gigi Corsicanu, la duelul CFR - FCSB din 15 decembrie 2022 / foto: GSP
Nelu Varga, Bocciu și Gigi Corsicanu, la duelul CFR - FCSB din 15 decembrie 2022 / foto: GSP
Nelu Varga, Bocciu și Gigi Corsicanu, la duelul CFR - FCSB din 15 decembrie 2022 / Captură Orange Sport
Nelu Varga, Bocciu și Gigi Corsicanu, la duelul CFR - FCSB din 15 decembrie 2022 / Captură Orange Sport
Nelu Varga, Bocciu și Gigi Corsicanu, la duelul CFR - FCSB din 15 decembrie 2022 / Captură Orange Sport
+4 FOTO

Contactat la acel moment de reporterii Gazetei pentru a comenta informația, Dan Șucu, patronul Rapidului, s-a rezumat la a spune că „de când am intrat în lumea aceasta a fotbalului, am învățat să nu mă surprindă nimic”.

Suntem prieteni. Am fost invitați la meci și am mers. Noi avem o prietenie veche cu Nelu Varga. El a venit la București și ne-a invitat în calitate de prieteni. Nu e niciun fel de altă conotație că am fost la meci împreună
- Liviu Ungurean, actualul șef al Peluzei Nord, pentru GSP

VIDEO Cum arată circuitul transferurilor la Rapid » Dezvăluiri din interior

Citește și alte știri despre Rapid:

Victor Angelescu anunță un proiect uriaș la Rapid: „Suntem în discuții. Ar putea veni jucători care ar fi greu de adus în România”

Dan Șucu anunță câți jucători de la Rapid sunt în pericol: „Să nu vă închipuiți că noi nu dezbatem așa ceva”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (86)
ED_BAD
ED_BAD  •  08 Mai 2023, 00:41
Postat de 1_0_1_0 pe 07 Mai 2023, 14:59

Uite ca tot au dat meciul cuiva… Stiai tu ceva…. Poate au si luat ceva bilete baietii tai pe numarul de goluri, caci altfel nu-mi explic; jaloane cu buna stiinta, dar chiar tot meciul?

Ceva nu e cum trebuie cu meciul asta. De la portar la varful impins nu a jucat nimeni ABSOLUT NIMIC! Asta e caz de studiu si de ancheta... Pressingul ala haotic din primul minut cnd au rmas doar doi aparatori pe pozitii, arata fix ca o invatie la gol. daca mai vorbim si de greselile din aparare, de portar si mingiile pierdute imediat si aiurea... Pe de alta parte, ce ma face sa cred ca totusi a fost o intamplare bazata pe meciul perfect al Farului, sunt declaratiile de la final... Toti erau socati, aveau nod in gat, nu erau in stare sa scoata macar cateva vorbe legate... Si nu poti face blat implicand toata echipa... ieri niciunul nu a jucat absolut nimic!!!! Parca e prea mult pentru un blat, e mult prea pe fata... Sa nu misti chiar nimic dupa tururile de forta facute cu CFR si FCSB ? Dar, cine stie? Orice se poate! Sincer, eu vreau campionatul la Cluj. Nici macar la Constanta nu il vreau, desi merita deplin! Dar acum, dupa meciul CFR-CSU, sper ca macar sa ia ei campionatul... Copii aia chiar merita asta!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  07 Mai 2023, 14:59
Postat de ED_BAD pe 02 Mai 2023, 00:17

Imi retrag vorbele! Am gresit! Chiar as fi suferit enorm daca in urma acestui meci ramaneam cu impresa ca a avut loc intelegerea respectiva. Era ca si cum tot visul asta frumos pe care il traiesc referitor la reconstructia echipei mele, ar fi fost un bluf! Nu conta daca batea Clujul, stiu ca valoarea lor este incomparabil mai mare, nu era o surpriza sa pierdem, dar daca in conjunctura descrisa mai erau si suspiciuni cauzate de joc... urma o perioada trista pentru mine! Acum vad viitorul echipei cu alti ochi, indiferent de rezultatele care vor urma! Voi avea incredere ca tot ce va urma se va face cu cele mai bune intentii, chiar daca uneori treaba va scartai...

Uite ca tot au dat meciul cuiva… Stiai tu ceva…. Poate au si luat ceva bilete baietii tai pe numarul de goluri, caci altfel nu-mi explic; jaloane cu buna stiinta, dar chiar tot meciul?

adriann_
adriann_  •  02 Mai 2023, 12:09
Postat de PanconeGiulesti pe 01 Mai 2023, 20:48

Nu stiu cine e emil nu intru des dar un lucru e clar: nu am vazut un gigist inteligent pana acum.

Ca parca gigist respectabil a vazut cineva :))

Vezi toate comentariile (86)
Comentează