FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid, prima echipă din Liga 1 care s-a reunit în 2023 » Dan Șucu, discuție tête-à-tête cu Adrian Mutu

Imagini de la reunirea Rapidului / foto: Cristi Preda (GSP) +16   FOTO
Imagini de la reunirea Rapidului / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , , - Publicat luni, 02 ianuarie 2023 16:08 / Actualizat luni, 02 ianuarie 2023 20:16

Rapid e prima echipă din Superligă care se reunește în 2023. Astăzi, la baza „Constructorul” din Capitală, giuleștenii au efectuat primul antrenament al anului. Patronul Dan Șucu n-a lipst de la reunire. 

Primii care și-au făcut apariția în baza modernizată de Șucu au fost căpitanul Săpunaru, Onea, Luckassen, Albu și Pănoiu. Lor le-au urmat Junior Morais, cu un look complet schimbat, care i-a făcut pe colegi să ridice din sprâncene, precum și Jayson Papeau, fotbalistul accidentat grav în toamnă. În continuare în recuperare, acesta a scăpat de cârje, iar Mutu sper să-l aibă cât mai curând la dispoziție.

Rapid, prima echipă din Liga 1 care s-a reunit în 2023 » Dan Șucu, discuție tête-à-tête cu Adrian Mutu
Junior Morais, la reunirea Rapidului / foto: Cristi Preda (GSP)

În total, 28 de fotbaliști au fost prezenți la baza Rapidului. La primul antrenament din 2023 a luat parte și Petru Andrei Cristian Șucu (14 ani), unul dintre fiii lui Dan Șucu, junior la grupele alb-vișiniilor. 

  • Portari: H. Moldovan, Drăghia, Ungureanu, C. Sandu
  • Fundași: Săpunaru, D. Grigore, P. Iacob, Ignat, R. Bădescu, Belu, Onea, Morais, F. Ștefan
  • Mijlocași: Al. Albu, A. Ciobanu, Crepulja, Kait, Al. Crivac, Costache, Emmers, Sefer, Pănoiu, G. Gheorghe, Al. Ioniță
  • Atacanți: Dugandzic, Luckassen, Al. Stan

Dan Șucu, discuție tête-à-tête cu Adrian Mutu

Înainte de startul antrenamentului, Dan Șucu și Adrian Mutu au discutat între patru ochi, timp de aproximativ 10 minute, în timp ce se plimbau agale pe unul dintre terenurile din complex. Patronul vișiniilor e cel care l-a „convocat” pe Mutu la dialog, unul relaxat, amical.

Imagini de la reunirea Rapidului / foto: Cristi Preda (GSP)
Imagini de la reunirea Rapidului / foto: Cristi Preda (GSP)
Imagini de la reunirea Rapidului / foto: Cristi Preda (GSP)
Imagini de la reunirea Rapidului / foto: Cristi Preda (GSP)
Imagini de la reunirea Rapidului / foto: Cristi Preda (GSP)
+12 FOTO

Alex Ioniță, mesaj la începutului lui 2023: „Vrem să ne batem la titlu!”

Noul an o găsește pe Rapid pe locul 4 în campionat, la 7 puncte distanță de lider. Primul meci oficial al giuleștenilor va fi pe 20 ianuarie, pe teren propriu, contra lui Sepsi Sfântu Gheorghe. Pe 4 ianuarie, trupa lui Mutu va pleca în Antalya, unde va efectua, timp de 10 zile, un stagiu de pregătire centralizat. 

VIDEO Alexandru Albu: „Dacă vor veni noi colegi, îi vom aștepta cu brațele deschise”

Citește și alte știri despre Rapid: 

EXCLUSIV // VIDEO „Mutu? O variantă proastă pentru Rapid! Pe ce considerente e Daniel Niculae președinte?” » Analiză dură în direct: „Aceeași veșnică problemă”

VIDEO Un mare rapidist, aproape de transferul la marea rivală: „Impresarii mi-au spus că cei de la club nu mă mai doresc!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
Groparul47
Groparul47  •  04 Ianuarie 2023, 19:21

G.B recunoște că stema culorile și marca aparține clubului sportiv steaua București respectiv armatei și nu poate fi vândute mai mult avocați luiG.B.cere în instanta sa plătească daune decât pe trei ani atunci f.c.s.b cine este domnul Emil si cine este steua

Groparul47
Groparul47  •  04 Ianuarie 2023, 19:08

Avocați domului G.B recunosc în instanță că fcsb nu este steaua București și cer sa plătească daune decât pe o perioada de trei ani mai mult G.B recunoște că fcsb nu este steaua bucuresti și marca numele și culorile aparti. Armatei și nu poate fi vândute atunci sa ne răspundă domnul Emil cine este fcsb!!!!

1ianuarie
1ianuarie  •  03 Ianuarie 2023, 19:13
Postat de emil1986 pe 03 Ianuarie 2023, 09:14

Pai normal, prostavane, Steaua nu s-a desfiintat niciodata, nu a falimentat. Din 1947 pana in prezent, a avut mai multe denumiri, de la ASA Bucuresti, CSCA, CCA, Steaua, pana la FCSB (Fotbal Club Steaua Bucuresti). Primul club comunist din Romania, rapid, a falimetat, ignoranta maxima, ceea ce inseamna deces. Ca in 2016 fostul general de securitate vasile malureanu a infiintat o noua societate e adevarat. Dar acea societate e cu totul si cu totul alta, specie de frustrat.

Bă ***, primul an după ce ați *** locul echipei Carmen a lui Mociornita in div.A ați terminat pe locul 14 din 16 posibile, dar n-ați retrogradat, în „B”ducându-se clujenii de la Dermata (clasați pe 11), cărora echipa Armatei le-a luat apoi și cei mai buni fotbaliști. Asta înseamnă să aveți caracter bă tristule! Echipă sportivă de inspirație sovietică. Asta e istoria ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close