FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Răzvan semnează azi pe 4 ani: "Titlul cu Rapid, nepreţuit!"

Articol de - Publicat duminica, 05 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 04 iunie 2011 22:57

Răzvan Lucescu a declinat două oferte din spaţiul ex-sovietic doar pentru a mai încerca o dată ce-a reuşit tatăl lui, şi anume să-i facă pe giuleşteni campioni.


Răzvan Lucescu va semna azi contractul cu giuleştenii, chiar dacă Metalurg Doneţk şi încă o echipă din spaţiul ex-sovietic i-au făcut oferte mult mai consistente financiar pentru a-l deturna de pe calea Giuleşti. Lucescu jr. s-a întîlnit cu Dinu Gheorghe şi Copos imediat după meciul "naţionalei" cu Bosnia, dar şi ieri, urmînd ca azi cele două părţi să fixeze ultimele detalii şi să semneze acordul oficial. Răzvan doreşte să se asigure că în acest an la echipă nu vor mai apărea probleme legate de instabilitatea financiară, precum s-a întîmplat în ultimele sezoane.

George Copos s-a grăbit sîmbătă să anunţe că fostul selecţioner ar fi semnat deja un contract pe 4 ani, chiar dacă actele nu erau făcute. "Copos s-a emoţionat, aşa face de fiecare dată cînd simte că dă peste ceva important, îi e teamă că nu se va face mutarea şi vrea s-o forţeze un pic ieşind cu astfel de afirmaţii în public", au explicat sursele Gazetei. Lucescu jr. le-a spus apropiaţilor de ce e decis deja să semneze cu giuleştenii şi nu mai ia în calcul alte oferte: "Vreau neapărat să iau titlul cu Rapid, asta e marea mea ambiţie!".

"Răzvan are o ofertă bună de tot de la Metalurg Doneţk. Dar sper ca pînă duminică seară să încheiem discuţiile şi el să semneze cu Rapidul. În acest moment, sînt 51 la sută şanse să vină la noi"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

250.000 de euro pe an va încasa Răzvan Lucescu în Grant, adică acelaşi salariu pe care l-a avut şi la echipa naţională

Răzvan Lucescu la Rapid:
- vicepreşedintele clubului în sezonul 2002-2003, la ultimul titlu
- a antrenat în Giuleşti timp de 3 sezoane, între anii 2004-2007
- a cucerit două Cupe ale României (2006 şi 2007), o Supercupă (2007) şi a ajuns de două ori în grupele Cupei UEFA, în sezoanele 2005-2006 şi 2006-2007. Prima oară s-a oprit în "sferturile" competiţiei, unde a fost eliminat de Steaua.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
djdiu
djdiu  •  06 Iunie 2011, 09:06

ah, si am uitat ceva. din cate stiu steaua nici macar n-are antrenor. asa ca mergeti la stirile voastre si rugati-va sa primiti antrenor pana incepe campionatul :))

djdiu
djdiu  •  06 Iunie 2011, 09:01

dupa comentariile stelistilor, presupun ca ei abia au terminat scoala primara, la ce logica au. mi se pare jenant sa vii sa comentezi la stiri despre o alta echipa din moment ce echipa ta de 3 lei a terminat sub Rapid in campionat, si sa nu-mi veniti cu faza ca ati luat cupa pt ca in anii in care a luat Rapidul cupa ziceati ca e trofeul loserilor. cica sunteti superiori. la ce? la prostime? si faza ca suntem comunisti si tigani iar nu tine din moment ce voi ati fost infiintati la comanda, iar galeria stelei e foarte colorata, inclusiv unii jucatori. rezultatele vorbesc pe teren, in ghencea nu ne-ati batut de 9 ani.

ill7ven
ill7ven  •  06 Iunie 2011, 02:09

iar e plin de mac mac si bla bla pe-aici?care nu si-a inchis cotetu?

Vezi toate comentariile (53)
Comentează