LIGA 1  ·  CFR CLUJ

Reacția CFR-ului după dezvăluirea făcută de Gazeta Sporturilor: "E un antrenor foarte bun, riguros"

Luni, 04 Iunie 2018

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, Edward Iordănescu va fi antrenorul celor de la CFR Cluj după ce Dan Petrescu va pleca în China.

Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj, a vorbit despre situația de la Cluj și a confirmat negocierile cu Edward Iordănescu.

"Este posibil ca Edi să fie noul antrenor. Este un tehnician foarte bun, riguros. Are valoare.  Dar oficial nu se poate face nimic. Încă nu am reziliat contractul cu Dan Petrescu. El este încă în vacanță și va veni în câteva zile. Ne voi întâlni și ne va zice ce a decis. Dacă pleacă, va trebui să reziliem contractul. Noi încă nu putem semna cu niciun antrenor.

Noi am mai schimbat antrenori. Nu moare nimeni din asta. Vom alege foarte bine pentru a continua pe drumul început.  Noi avem o listă de transferuri gata făcută. Sunt jucători pe placul oricărui antrenor. Sunt jucători buni", a declarat Iuliu Mureșan la TV Digi Sport. 

Comentarii (2)

sibelius  •  04 Iunie 2018, 15:30
Postat de Andrei Dorin pe 04 Iunie 2018, 15:16

Nu conteazã ce antrenor are Cfr.La echipa de azi , primul meci internaţional oficial , va fi si ultimul . Nu vor arbitra Avram-Colţescu,-Kovacs sau internaţionalul medic din Arad

Sa nu exageram...joaca minim 4 meciuri. Eliminarea din preliminariile UCL-i trimite in preliminariile E.L.

Andrei Dorin  •  04 Iunie 2018, 15:16

Nu conteazã ce antrenor are Cfr.La echipa de azi , primul meci internaţional oficial , va fi si ultimul . Nu vor arbitra Avram-Colţescu,-Kovacs sau internaţionalul medic din Arad

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
15:30 Tenis, ATP

Turneul din Lyon

Digi 4
18:30 Fotbal, Liga 2

Clinceni - FC Argeș

Digi 1, Telekom 1, Look
22:05 Fotbal, Ligue 1

Reims - PSG

Digi 2
Program TV complet

Liga 1

Play-off

Acum, în direct din redacție

Urmărește aici

acum!
×