FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL CAMPIOANA ROMÂNIEI

Reacția Viitorului după ce a câștigat titlul! Ce răspuns îi dau lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 mai 2017 22:07

Viitorul a câștigat campionatul României, cu 44 de puncte, la egalitate cu FCSB, 44, dar cu rezultate mai bune în meciurile directe.

Becali spune că echipa roș-albastră va merge la TAS, dar oficialii celor de la Viitorul nu se tem.

"Nu ne este teamă de faptul că FCSB merge la TAS. Important este ce s-a întâmplat pe teren. A fost un sezon extrem de greu.

Azi, CFR a avut ocazii foarte mari. Râmniceanu a făcut un meci senzațional, iar în repriza a doua am condus jocul. Miza mare a meciului și-a pus amprenta pe jocul elevilor", a spus Cristi Bivolaru, director general al Viitorului , la TV Digi Sport.

  • LPF spune că într-un sezon sunt două campionate diferite, iar la final, în lupta pentru titlu dintre două combatate aflate la egalitate de puncte, contează doar meciurile directe din play-off, acolo unde Viitorul este avantajată față de FCSB;
  • FCSB spune că este un singur campionat și că trebuie să conteze toate cele patru meciuri directe, din sezonul regulat + play-off, citând art. 29 din ROAF. (detalii aici) 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
observator_federal
observator_federal  •  13 Mai 2017, 23:46

Pai da, in loc sa lasam ca toata lumea (tot mapamondul, toti il cunosc pe Gica!) sa-l laude pe Hagi pentru performanta, hai sa le furnizam datw de can-can despee Gigi... Tipic FCSB - ambitie multa, fotbal putin!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  13 Mai 2017, 22:43

Sa le fie rusine MAFIOTILOR de la Farul ca nu au vrut sa ii dea clbul pe mina lui Hagi ! Acum deja aveau o Academie la Constanta, 5 titluri la juniroi si unul la echipa mare ! Stadionul ar fi fost umplut cu 30 de mii de constanteni si ar fi celebrat doua zile la rind la vama veche ! Rusine MAFIa FARULULUI ! NISTE GEAMGII ! SIC SIC !

alex_1973
alex_1973  •  13 Mai 2017, 22:40

Gigi ăsta sa obișnuit cu procesele.Urmează TAS ul.probabil ca așa zișii oameni din jurul lui tot îl mai induc în minciuna ca o sa câștige și el ceva după ce a pierdut totul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează