FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Redescoperă iarba » Dinamoviştii s-au pregătit de o săptămînă pe sintetic şi prin zăpadă

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 29 martie 2013 21:29

Dinamoviştii se pregătesc de o săptămînă doar pe teren sintetic, după ce au alergat la munte prin zăpadă. Azi, dacă vremea le va permite, se vor antrena în Ştefan cel Mare, altfel de-abia mîine, la meci, vor resimţi gazonul


"Cîinii" nu mai ştiu cum se simte iarba terenului de fotbal pe crampoane. După eşecul de la Ploieşti, 1-2 cu Petrolul, au urmat două zile de vacanţă, apoi un stagiu montan la Poiana Braşov, cu antrenamente pe cărări şi prin zăpadă. Reveniţi acasă, elevii lui Ţălnar s-au pregătit toată săptămîna pe teren sintetic, fie în Herăstrău, fie la Izvorani. Iarbă deloc! Iar jucătorii au început să se plîngă de dureri la glezne, la tendoane. Astăzi, dacă vremea se va îndrepta şi nu va mai ploua sau ninge, roş-albii se vor antrena pe arena din Ştefan cel Mare. Conform contractului, nu se pot pregăti şi pe Naţional Arena, acolo doar vor disputa meciul de mîine seară cu Astra.

Nici gazonul de pe cel mai mare stadion al ţării nu-i satisface pe roş-albi. "Este dificil. Nu mai ştim cum arată iarba. Antrenamentele pe sintetic nu sînt bune sau nu sîntem noi obişnuiţi cu ele, nu ştiu dacă ne ajută vreun pic", au spus roş-albii.

"Pe fotbalişti îi dor tendoanele, plîng săracii, dar asta e situaţia. Terenurile sînt pline de mocirlă peste tot, nu sînt deszăpezite, iar pe Naţional Arena n-avem voie să ne antrenăm", a comentat "Ţînţarul".


"Sper ca jucătorii noştri să reziste presiunii şi să nu se piardă pe Naţional Arena, fiindcă orice echipă traversează perioade mai bune sau mai slabe pe parcursul unei partide"
Valentin Sinescu, antrenor Astra

"Nu vrem să luăm gol de la Dinamo. Iar, în rest, putem profita de viteza unor jucători ai noştri şi să atacăm poarta adversă. Obiectivul nostru e să cîştigăm măcar un punct din acest meci"
Valentin Sinescu, antrenor Astra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
eucutine
eucutine  •  30 Martie 2013, 09:26

Talnar e un antrenor preistoric. El e cu pantele, cu alergatul prin zapada, nu se poate debarasa de vechile metehne.

belamy
belamy  •  30 Martie 2013, 09:19

i-am dat(gogosarului cu putin alb) 3 etape ragaz.....una s-a dus cu o infrangerea, dar din ce citesc si vad, pana nu scapam de aceasta generatie de jucatori( nu fotbalisti),suntem fara sanse.

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  30 Martie 2013, 08:13
Postat de randoom pe 30 Martie 2013, 04:34

SINCER,DINAMO IN ULTIMII ANI,A AJUNS O GLUMA DE ECHIPA,DE CARE FAC TOTI MISTO,DE LA JURNALISTI SI PANA LA SUPORTERI. PAI NUMAI FAPTUL CA JUCATI PE NATIONAL ARENA,AR FII UN MOTIV BUN DE GLUMA. ACOLO,DOAR DE LA VREO 12 MII DE BILETE VANDUTE INCEPI SA FACI PROFIT. VOI CATE ATI VANDUT? 200-300-400 DE BILETE? SI ZECE MII DACA ATI FII VANDUT TOT IN PAGUBA II NEACOITZA DACA JOACA ACOLO.

tu ai impresia ca tu, aia cativa useri aidoma tie si ziarul de casa al lui voiculescu insemnati vreo mare multime ? du-te ba si trage-ti un glonte in cap. vezi sa nu ratezi, precum nastase, idolul tau.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează