FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic, cucerit de Calancea: „L-am vrut și noi, dar i-a ales pe ei" + ce planuri are pentru play-out

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 februarie 2019 16:21

Mircea Rednic a tras concluziile după 0-0 cu Dunărea Călărași. Îl laudă pe Nicolae Calancea, portarul gazdelor, pe care recunoaște că l-a dorit la Dinamo. 

„M-a mulțumit atitudinea jucătorilor. Călărași e o echipă bine organizată, agresivă în sensul bun al cuvântului. Când ai un antrenor ca Alexa, știam că vom întâlni o echipă dură.

Nu sunt îngrijorat. E bine că ajungem în fața porții. Au fost alese soluții proaste, asta e păcate. Mai e mult de muncă, trebuie să lucrăm la omogenitate, automatisme.

Am întâlnit un portar în formă, ni l-am dorit și noi, dar a ales să meargă la Călărași”, a zis Mircea Rednic la Look Sport. 

 

...despre transferuri: „Perioada de transferuri s-a terminat. Avem un lot numeros, de calitate. Avem nevoie de răbdare”.

...despre FCSB - Craiova: „La Craiova e mai multă liniște, nu sunt probleme la nivel de conducere. Va fi un meci interesant. Să nu uităm ambiția celor de la Steaua”.

 Dunărea și Dinamo au terminat la egalitate, 0-0! „Câinii” nu reușesc să se distanțeze de zona retrogradării 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  25 Februarie 2019, 08:07
Postat de Corneliu Brincoveanu pe 24 Februarie 2019, 17:26

Bai, schimbati-va numele bolsevic ! Acum e momentul. Nu aveti echipa, nu aveti rezultate , incet ,incet uita lumea de voi ! Nici macar nu va mai urasc iubitorii de fotbal si sport in general... Nici mila nu mai inspirati, prin faza asta ati trecut deja ! Stadion fara pista se intrevede peste 10 -15 primaveri, din ce capcaun de club ati fost, o stridie afumata ati ramas ... Stergeti cu buretele tot , inclusiv nume , puneti-va unul onorabil , romanesc ,treceti pe la biserica, spalati-va de pacate si porniti-o de la zero . Succes !

Zi-le si americanilor de la Houston...Dynamo!Si Steaua=TSKA!

dvd1
dvd1  •  25 Februarie 2019, 01:08

planul e clar pt Dinamo: anul asta retrogradarea e sigura 100% atit e in plan

dogred10
dogred10  •  24 Februarie 2019, 22:44

si cum bah rednic sa zici ca perioada de transferuri sa incheiat ?? In pana mea, ne mai trebuie un fundas central, 1 dreapta , 2 exterme si un varf ca inafara de montini restu sunt p1uscar11.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează