FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

REDNIC LA DINAMO // Șocat de demiterea lui Niculescu, Florin Prunea sugerează că nu mai vine la Dinamo: "Fiecare pe drumul lui"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 10:24

Mircea Rednic, 56 de ani, a semnat noaptea trecută pe doi ani cu Dinamo, informație anunțată în exclusivitate de GSP.ro (DETALII)! Antrenorul era liber de contract după despărțirea de Al Faisaly.  "Puriul" e la al 4-lea mandat în "Ștefan cel Mare". 

Florin Prunea e surprins de demiterea lui Claudiu Niculescu după doar 20 de zile petrecute pe banca lui Dinamo. Fostul portar spune că venirea lui pe postul de director sportiv are șanse mici să se mai facă în acest moment. 

"Asta este! Nu am ce comentariu să fac. Nu am discutat cu nimeni despre asta. E strict problema clubului cum va gestiona situația cu Niculescu. E o chestiune delicată să înlocuiești un antrenor după două etape.

Nu am nimic împotriva lui Rednic. Eu am avut o negociere cu Dinamo, nu ne-am pus de acord asupra unor detalii. Fiecare e pe drumul lui! Negocierile au fost clare.

Problemele nu au fost de ordin financiar, ci de fișa postului. Or eu nu aveam ceva clar propus. Nu am semnat nimic! Să vedem dacă cei de acolo acceptă propunerea mea legată de fișa postului.

Nu s-a semnat nimic, dânșii își fac politica așa cum vor. Nu știu dacă a căzut de tot. Lucrurile nu depind de mine acum. Mi-aș dori să mă întorc acasă, acolo am crescut. Aș lucra cu orice antrenor, n-am nimic cu Mircea", a zis Prunea la TV Digi Sport.

Citește șiEXCLUSIV Rednic la Dinamo! "Câinii" au dat lovitura la miezul nopții! Ce se întâmplă cu Niculescu

REDNIC LA DINAMO // EXCLUSIV Și eu ce fac, nea Mircea? CIRC la Dinamo după numirea lui Rednic! Ce s-a întâmplat azi-noapte acasă la Niculescu

REDNIC LA DINAMO / EXCLUSIV Jucătorii lui Dinamo au aflat că a venit Rednic de la reporterii GSP.ro: "Serios? Habar nu aveam!"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
duta_dd
duta_dd  •  13 Octombrie 2018, 12:28

...si calul n-avea nimic impotriva

749913671784643
Razvan Marcel  •  13 Octombrie 2018, 11:55

La Dinamo poate veni orice antrenor, valoare echipei e sub orice critica

vlad.dracul
vlad.dracul  •  13 Octombrie 2018, 10:55

Păi eu credeam că-i ideea lui Prunea, asta cu Rednic...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează