FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe e mulţumit de stelişti: "Sîntem în grafic pentru Ajax"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 18 ianuarie 2013 23:16

Steaua a fost egalată în prelungirile meciului cu Basel, dar Laurenţiu Reghecampf este mulţumit de evoluţia elevilor săi.

"Am făcut un meci foarte bun, am întîlnit o echipă ambiţioasă, sînt înaintea noastră cu pregătirea. Arbitrul a greşit de multe ori, a permis multe contacte dure. Sîntem mulţumiţi de randamentul echipei. Sîntem în grafic pentru Ajax, vom ajunge în vîrful formei la acel meci", a spus Reghe la DigiSport.


Tehnicianul a apreciat şi evoluţia lui Cruz: "Îl ştiam foarte bine pe Cruz, a jucat bine. Ne va ajuta cu siguranţă"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
delouene
delouene  •  19 Ianuarie 2013, 13:49

Nu mai are nici acest pseudo-specialist, masura lucrurilor, asa ca probabil nu mai face nici diferenta dintre bine si rau...Coboara pe Pamant, draga MM ! Grija mare cu Ajax! Eu nu spun decat ca-i mare diferenta de valoare...CFR-ul nu are nici o sansa, dar realizeaza. Tu esti cl care ii tot umfla pe stelisti! Faceti achizitii, MM! De o luna, tot spuneti ca luati jucatori si apar numai unii gratis sau f ieftini. Bafta, oricum.

andystar
andystar  •  19 Ianuarie 2013, 12:28
Postat de ovidiu_3003 pe 19 Ianuarie 2013, 07:20

RegheBlat daca esti in grafic trebuie sa si bati ...altfel inseamna ca metodele tale nu s bune ...

Cred ca ai un creier ca si nou, avand in vedere ca nu l-ai folosit niciodata... Stiu ca nu esti prostul nimanui... dar cineva o sa te adopte odata si odata.

alexxmr
alexxmr  •  19 Ianuarie 2013, 11:32

Astept meciul asta mai mult decat semi-finala cupei , sa`i vad pe zdrentele astea ce declara dupa un 4-5 la 0 ....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează