FOTBAL  »  Superliga  »  

Reghe este iar atacat: "Doamne, Doamne, era gata să preia şi naţionala" » Despre MM: "Şi-a primit pedeapsa divină"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 13 martie 2014 10:50

Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica au fost atacaţi dur într-un interviu acordat exclusiv acordat Gazetei Sporturilor de către Ioan Sdrobiş, antrenorul de 68 de ani care conduce o şcoală de fotbal în Oneşti.

Tehnicianul stelist a atins subiecte interesante în acest interviu, a explicat de ce FRF ar fi putut deveni Cosa Nostra şi a făcut dezvăluiri fără ocolişuri despre alţi oameni din fotbal. Interviul complet îl puteţi găsi pe platforma Gazeta Digitală!

Ioan Sdrobiş a vorbit şi despre stilul superior afişat de antrenorul Stelei în apariţiile publice: "O să-i dea viaţa o lecţie şi lui Reghecampf! Nu i-a fost de ajuns ce-a păţit prin Champions League. Acolo contează cu adevărat! Patru de la Schalke, patru de la Chelsea, l-a tăvălit şi Basel.

Omul sigur de valoarea lui nu e arogant. Doamne, Doamne, am văzut şi că era gata să preia naţionala. Oameni buni, acolo e neurochirurgie, nu pui un pansament şi faci două injecţii! Îi urez să ajungă un mare antrenor, dar copiii ăştia se cred zei pe bancă la 38-39 de ani".

De asemenea, Sdrobiş a comentat şi pedeapsa primită de stelistul MM Stoica: "Şi-a primit răsplata divină. A jignit, a atacat şi a umilit pe cine a apucat".

Celelalte dezvăluiri ale lui Ioan Sdrobiş sînt disponibile pe platforma Gazeta Digitală! Click aici pentru a citi şi alte subiecte interesante.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (96)
adriann_
adriann_  •  14 Martie 2014, 11:27
Postat de dincolodenori pe 14 Martie 2014, 08:10

Si tu esti născut in comunism si părinții tai au trăit in acea perioada,pe cale de logica consecință trebuie sa va aruncam la groapa de gunoi a istoriei nu? De ce voi si tu ai conta din moment ce apartineti comunismului?

Esti cumva bolnav mintal? =)) Nu te obosi sa raspunzi, intrebarea e retorica =)) Atata vreme cat incerci sa pui semnul egal intre oameni care au trait sub regimul comunist si tradatori de tara care au instaurat regimul comunist, pur si simplu esti bun doar sa fi ridiculizat de orice om sanatos la cap care iti citeste ineptiile.

dincolodenori
dincolodenori  •  14 Martie 2014, 08:19
Postat de adriann_ pe 13 Martie 2014, 22:28

Brazilia ca Brazilia, dar reprezentantii federatiei germane se milogesc de el, iar Schweinsteiger si Hummels au venit in secret la Bucuresti sa-i spuna ca nu si-ar dori nimic mai mult pe lume decat o petrecere cu manele incheiata cu o posta cu Ana-Maria.

Vorbești discuții,pai daca voi aveți o Ana Maria încă erați in Liga 1 ,voi a-ti avut-o pe Ana Electronic si va căutati tiristorii pe la Clinceni la ore matinale cind soarele strălucește tare ,stii tu ,sa sclipeasca piesele ,asa sunt mai ușor de observat din înaltul cerului .

dincolodenori
dincolodenori  •  14 Martie 2014, 08:10
Postat de adriann_ pe 14 Martie 2014, 02:20

Ovina, articolul este despre declaratia lui Sdrobis cu privire la delirurile lui Regheblat legate de ECHIPA NATIONALA. In mod normal voi oile n-ar trebui sa aveti treaba cu asemenea articole, pentru ca singura echipa reprezentativa care a avut vreodata legatura spirituala cu voi era cea a URSS =)) Chiar mai valahule, cam de cata prostie e nevoie ca sa te dai nationalist in vreme ce tu sustii o echipa infiintata de un spion sovietic, tradator al armatei romane si al acestei tari cu acte in regula? =)) Pentru cine nu stie, Emil Bodanaras, tatal Stelei, a dezertat din armata romana, a fugit in URSS si apoi s-a intors ilegal in tara ca spion sovietic.

Si tu esti născut in comunism si părinții tai au trăit in acea perioada,pe cale de logica consecință trebuie sa va aruncam la groapa de gunoi a istoriei nu? De ce voi si tu ai conta din moment ce apartineti comunismului?

Vezi toate comentariile (96)
Comentează