FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Reghecampf, despre subiectul pe care l-a ascuns de Gigi Becali: "N-a știut nimic"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 20:19

Laurențiu Reghecampf a criticat o serie de afirmații făcute de fostul preparator fizic al Stelei, Thomas Neubert, legate ultima perioadă petrecută la Steaua (detalii AICI). 

Antrenorul Stelei susține că a renunțat la o parte din clauza sa de reziliere pentru Neubert, lucru neștiut de Becali la acel moment, și a dezvăluit câți bani a câștigat neamțul în perioada în care a lucrat la roș-albaștri.

"Când patronul nostru a fost închis, Tommy primea 120.000 de euro avans. Eu am luat din clauza mea de reziliere de un milion și i-am dat lui Thomas Neubert 300.000 de euro. Gigi Becali nu a știut acest lucru până în urmă cu câteva luni. Tommy a câștigat peste un milion de euro la Steaua.

Ce am făcut pentru Thomas Neubert nu am făcut pentru nimeni. Toată lumea l-a vrut la Steaua, dar el a vrut să plece. În iarnă (n.r. 2016), când am semnat cu Steaua, în cele câteva meciuri până să intrăm în pauză, Tommy mi-a zis că cei de la Litex l-au căutat.

A fost dorința lui să se întoarcă la Litex, acum ȚSKA, din cauza considerentelor financiare și a unor probleme din familie", a spus Reghecampf la TV Digi Sport.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  07 Martie 2017, 13:38

Eram sigur ca e vorba de un gest nobil, nu de vreo magarie de care sa nu fi stiut becali. Oricum, reghe incearca acum sa il puna pe neamt intr-o lumina proasta, ca vezi doamne a luat 1 milion de euro de la fcsb. Si ce daca a luat un milion? Ca practic el a dus echipa la titlu in timp ce reghe a cules meritele. Normal ca a vrut sa plece. Milionul ala a fost cea mai buna investitie a lui becali in fotbal. Dar ce tupeu pe reghe sa acuze milionul lui Neubert care a muncit bine pentru banii aia cand el a luat de la arabi mai mult doar ca sa ii nenoroceasca pe aia.

balauru48
balauru48  •  07 Martie 2017, 11:56
Postat de khal_37 pe 06 Martie 2017, 23:39

10 ani!!!! :)))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  06 Martie 2017, 23:39
Postat de para.para pe 06 Martie 2017, 23:20

"ave-ti" :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

10 ani!!!! :)))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close