FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rivalele se tem de Steaua! » Piţi îi sperie pe toţi!

Marius Niculae, Niculae, Dinamo
Marius Niculae, Niculae, Dinamo

Articol de , - Publicat miercuri, 16 iunie 2010 00:00

Rivalele Stelei privesc cu interes desfăşurarea evenimentelor din Ghencea, fiindcă se tem că vor lupta împotriva lui Piţurcă.

Transferul verii în Liga I, Victor Piţurcă la Steaua, a aprins toate formaţiile cu pretenţii de cupe europene. Adversarele roş-albaştrilor aşteaptă cu sufletul la gură deznodămîntul tratativelor dintre Piţi şi Gigi Becali şi speră că fostul selecţioner va refuza, pînă la urmă, să revină pe banca din Ghencea.

Rivala numărul 1 a steliştilor, Dinamo, şi-a anunţat temerile prin vocea lui Marius Niculae, un fost elev al lui Piţurcă la "naţională": "E un antrenor capabil, foarte bun. Ne va fi foarte greu să candidăm la titlu contra lui!". Chiar şi Adrian Porumboiu e îngrijorat, deşi tocmai şi l-a adus pe antrenorul "galactic" Lopez Caro: "Dacă vine Piţurcă, Steaua e printre favoritele la cîştigarea campionatului, şi eu ştiu ce vorbesc. El şi cu Dan Petrescu sînt antrenori totali, oameni care nu lasă nimic la voia întîmplării. În plus, în Ghencea va exista o disciplină de fier. Ce mai, vom avea un adversar serios!".

Rapid şi-a anunţat deja intenţia de a lupta la titlu în stagiunea viitoare, transferînd cuplul Dinu Gheorghe-Şumudică. Tehnicianul susţine că rivalitatea cu Piţi o să-l motiveze şi mai tare: "Mă ambiţioneză ideea că voi concura cu fostul selecţioner. Abia aştept meciurile directe cu Steaua şi le promit suporterilor că noi ne vom impune!".

"Şi eu mi l-am dorit pe Piţurcă, dar s-a dovedit prea scump pentru Timişoara. Înţeleg că pentru Steaua a fost accesibil"
Marian Iancu, patron Poli Timişoara

1 titlu a cîştigat Piţurcă pe banca Stelei, în 2001. Cu un an înainte, îi preluase pe roş-albaştri în pauza dintre tur şi retur, de pe locul 7, şi a terminat pe 3

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
timofei
timofei  •  16 Iunie 2010, 14:58

Macar ai un comentariu pertinent fata de precedentul, am raspuns doar fara injuraturi celor care au postat mai jos. Si eu ca roman am mandria mea iar daca prin absurd asi fi maghiar iar tu mi-ai spune ca sunt un b0zg0r jeg0s caruia ii mirose gura, asi reactiona cu siguranta! DA suntem europeni, iar in Europa rasismul se pedepseste. Noi romanii NU vrem nici o bucatica din din ungaria, crede-ma! Ai dreptate, Piturca nu este mesia dar este singura solutie buna in acest moment pentru noi stelistii.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  16 Iunie 2010, 14:44

Un articol scris "la misto" dar care a strans o gramada de semi-analfabeti sa injure Steaua. Misiune indeplina GSP....felicitari.

polimihaly
polimihaly  •  16 Iunie 2010, 14:22

Auzi crezi ca cineva din Ardeal sau Banat ar vrea sa mearga la Bucuresti in tiganiada acela,si nu uita ca eu am facut armata la Bucuresti si nu m-asi muta acolo nici daca mi-ar da Bl. Magheru din cap la coada.Si cand va intra in capul acela p.... ca suntem in EUROPA si suntem europeni.Si voi credeti chiar ca daca a venit Piturca la voi s-a speriat lumea,prostovanii de ziarist asa scrie parca a venit la "steaua" Messi.C.Ronaldo si Kaká.Mai aveti mult pana sa deveniti o echipa de temut.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează