FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

Rotariu face victime » Porumboiu l-a demis pe unchiul jucătorului după ce acesta a semnat cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 14 iunie 2013 22:09

Dorin, puştiul de 17 ani, a semnat cu Dinamo pe cinci ani, iar Porumboiu, supărat că l-a pierdut, l-a demis pe unchiul său de la Vaslui. Balint e supărat şi vrea să plece.

După mai multe săptămîni în care Dorin Rotariu a fost ca o minge de tenis între Vaslui şi Dinamo, conducerea "cîinilor" a reuşit să se pună de acord cu Poli Timişoara. Mijlocaşul de 17 ani a semnat cu "cîinii" un contract pe cinci sezoane, timp în care va cîştiga 2.000 de euro lunar.

Marian Iancu, cel care deţinea drepturile federative ale lui Rotariu, va încasa jumătate din viitoarea sumă de transfer a lui Rotariu de la Dinamo.

Adrian Porumboiu s-a enervat la culme cînd a aflat că puştiul a semnat cu "cîinii" şi l-a anunţat pe Iosif Rotariu, unchiul mijlocaşului, că este demis de la Vaslui, reproşîndu-i acestuia că l-a sfătuit pe junior să meargă la Bucureşti! Gabi Balint s-a supărat şi ameninţă cu plecarea în cazul în care patronul nu va reveni asupra deciziei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
1745flo
1745flo  •  15 Iunie 2013, 19:38

Porumboa degeaba e ofuscat, daca-l vroia cu adevarat plusa cu ceva! Sau se baza doar pe premiza ca Vasluilul nu se refuza?:))) Traditia, deh!

john.peris
john.peris  •  15 Iunie 2013, 19:20

Mizerabilul " domn Porumboiu " nu se dezminte,arogant,pervers,diabolic ! Ar putea fi personajul perfect pentru un film regizat de fiul sau avand ca titlu " Mizeria Umana -Forma Concreta " !

danieldinamos
danieldinamos  •  15 Iunie 2013, 16:28

Comportament de om fara caracter cand la luat pe stanciu la vaslui dinamo na zis nimic cu toate ca vaslui avea interzis la transferuri acu se razbuna pe unchiu sau si mai vrea rezultate asa a facut si cu fotbalistii sai cand ii critica cand ii lauda de asta si baieti il mai lasa la greu pacat de banii bagati la echipa dar gura .....

Vezi toate comentariile (41)
Comentează