FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ruptură totală între Dănciulescu și șefii lui Dinamo! Fostul atacant, interzis la stadion: "Cineva a spus că prezența mea perturbă echipa! Nu mai vin la meciuri"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 10:27

Ionel Dănciulescu, 41 de ani, a vorbit despre recenta plecare de la Dinamo, unde ocupa funcția de director general, și a dezvăluit că cei de la club nu vor ca el să mai vină pe stadion la meciurile "câinilor".

"Când vezi că e complicat să pui în practică anumite idei, faci un pas în spate, ca să te liniștești. Voi vedea ce fac în continuare, probabil săptămâna viitoare voi lua o decizie.

Acum nu revin la Dinamo sub nicio formă. Nici nu mai merg la meciurile echipei. Am fost la meciul cu Brăila, pentru că m-a rugat Claudiu Niculescu.

O persoană dragă mie m-a sunat să-mi spună că cineva din club i-a transmis că prezența mea în jurul echipei nu e benefică. Așa că nu mai vin la meciuri, nu vreau să perturb echipa sau ca lucrurile mai puțin bune să-mi fie atribuite mie.

Eu îl susțin pe Claudiu, vorbesc des cu el, dar nu mai vin la meciuri. Dacă cei din club se concentrează pe mine, înseamnă că toate probleme din club sunt rezolvate", a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

Citește și: Alertă la Dinamo: îl pierd pe Salomao? De ce e nemulțumit mijlocașul + Becali stă la pândă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
cristi_oase
cristi_oase  •  03 Octombrie 2018, 13:20
Postat de sabaton pe 03 Octombrie 2018, 11:46

Ce pretentii sa ai de la un patron cu ciorapi ROZ ... la pariu ca avea si chiloti roz sa fie in ton cu cravata..

Ce atent ai fost la ciorapii omului....unde mai pui ca te-ai gandit si la chiloti.Voteaza cu 2 maini , poate reusesti sa te mariti.

106644143639493
Nelu Teleaga  •  03 Octombrie 2018, 12:56

STI CARE CRED DRAGA CITITORULE CA ESTE PROBLEMA CU DANCIULESCU? PROBLEMA SE NUMESTE CONTRA SI ALTII. VOR SA DISTRUGA DINAMO DIN EXTERIOR ASA CUM A FACUT-O DOMNUL CONTRA SI PE CIND A FOST ANTRENOR AJUTAT DE NEA CASTANA ALA DE MUTU. DANCIULESCU A PRINS GUST DE FUNCTII. VREA LA LIGA PROFI SA FIE CONDUCATOR CUM I SE PROPUNE SAU DIRECTOR TEHNIC LINGA RADOI. ARE ALTERNATIVE. ALTCUMVA STATEA LA DINAMO NEFACIND MARE LUCRU. NU A FOST IN STARE SA FIE ANTRENOR DAR SE DA SPECIALIST PE LA TV-URI . NU CRED CA ESTE IN STARE DE MAI MULT. DINAMO ARE NEVOIE DE PROFESIONISTI IN MATERIE DE ADMINSITRATIE DE ALTELE. DE ANI SI ANI DE ZILE NU CRED CA DANCIULESU SA FI FACUT CEVA. A STAT PE LINGA ANTRENORI SI A RAPORTAT MAI SUS CE SE INTIMPLA. MM DE LA STEAUA ARE VALOARE CLARA. ASA CA DANCIULESCU AR FACE BINE SA NU MAI DEA DIN CLANTA SA PLECE SI LA REVEDERE. CINE PLEACA ASA DE USOR PE CIND ESTE RUGAT DE MULTI SA RAMINA ESTE CLAR CA ARE O ALTERNATIVA. MA ROG... ESTE LIBER DAR NICI SA NU SE MAI DEA VICTIMA. A MINCAT O PIINE BUNA LA DINAMO SI AR FACE BINE SA TACA. DRUM LUNG SI CALE BATUTA. ATIT

sabaton
sabaton  •  03 Octombrie 2018, 11:46
Postat de Mecanicacd Srl pe 03 Octombrie 2018, 11:34

david,negOITA,balanescu 3 intr-unul si tot nu fac cat unul bun ,daca pleaca ajuta clubul sa-si revine ,acum DINAMO este in coma rinista.

Ce pretentii sa ai de la un patron cu ciorapi ROZ ... la pariu ca avea si chiloti roz sa fie in ton cu cravata..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează