FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 0-0

Rus i-a făcut KO apărarea lui Badea: Mendy a ajuns la spital, Grecu s-a ales cu arcada spartă

Imagini cu cele două accidentări +6   FOTO
Imagini cu cele două accidentări

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2011 00:30

UPDATE Ora 00:26 Mendy e OK. Fundaşul a ajuns la spital după contactul cu Rus, acolo unde a fost supus unor teste medicale, în urma cărora s-a constatat că nu prezintă leziuni grave. I se vor aplica cîteva copci, urmînd să părăsească spitalul în această seară.

Nici Grecu, celălalt fundaş clujean scos din joc de Rus, nu prezintă probleme deosebite, cei doi fotbalişti urmînd să fie la dispoziţia lui Ionuţ Badea pentru antrenamente.

Ghinioanele l-au lovit pe Ionuţ Badea în prima parte a meciului de pe teren propriu cu Dinamo. Tehnicianul Universităţii Cluj a fost obligat să facă două modificări în prima repriză, din cauza accidentărilor.

Omul negru a fost Laurenţiu Rus, care i-a accidentat pe ambii fundaşi stînga ai "şepcilor roşii", obligîndu-l astfel pe Badea să improvizeze în defensivă cu un mijlocaş. "Nu cred că mulţumeşte pe cineva acest rezultat. Trebuie să fim mai atenţi la finalizare. Îmi pare rău pentru accidentările băieţilor, chiar au fost involuntare ciocnirile. Noi sîntem în continuare lideri, sper să rămînem aşa şi să mergem în Gruia să luăm toate punctele. Mai tragem cu ochiul şi la celelalte echipe, dar pe noi ne interesează mai mult ce facem noi", a declarat mijlocaşul dinamovist la Fanatik Show după meciul încheiat 0-0.

Vezi mai jos imagini de la cele două accidentări!

Mai întîi l-a scos din joc pe Grecu: în minutul 27 l-a lovit cu crampoanele în figură pe fundaşul român, după o alunecare a acestuia. Medicii au chemat şi salvarea pe teren dar jucătorul adus de la Pandurii n-a mai avut nevoie să fie transportat la spital.

Badea l-a introdus apoi pe teren pe Mendy, însă nici acesta n-a rezistat prea mult. În minutul 35, senegalezul s-a ales cu capul spart după un duel aerian cu mijlocaşul dinamovist. Medicii i-au imobilizat gîtul, l-au bandajat şi l-au trimis la spital. Rus s-a ales şi el cu capul spart.

Cum nu a mai avut nici un fundaş stnga pe bancă, Badea a fost nevoit să-l introducă pe teren pe mijlocaşul Nasser Menassel.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
domodo
domodo  •  30 Octombrie 2011, 14:02

acum avem ocazia sa vedem CITE ETAPE VA FI SUSPENDAT RUS DE CATRE COMISIA DE DISCIPLINA!!!!asteptam coane MITICA DRAGOMIR!!!sa vedem esti impartial sau...DINAMOVIST PE BANI!!!!!

tomita_1965
tomita_1965  •  30 Octombrie 2011, 12:33

ATENTI dupa Alexa a aparut un nou KILLLER

zadkiel
zadkiel  •  30 Octombrie 2011, 12:25
Postat de uclujnapoca pe 29 Octombrie 2011, 23:45

NU A FOST NICI UN BLAT! LAURENTIU RUS MI-A FOST COLEG IN CLS A 5-A SI A 6-A SI AM JUCAT FOTBAL ANI DE ZILE PE TERENURI DE BETON SI PAMANT IN GENERALA 4 DIN CLUJ NAPOCA! ERAU BOLOVANI PE TEREN SI JUCAM CA TURBATII! ASTA E LAURENTIU' JOACA FOTBAL DUR DE CAND IL STIU!!! AVEAM UN MECI IN CAMPIONATUL SCOLII IN CLASA A 6-A PE CARE L-AM CASTIGAT EL A FOST ATACANT TOT TIMPUL SI AM JUCAT DESCULTI PENTRU CA ERAU ZONE CU NAMOL PE TEREN! LAURENTIU ARE CARACTER SI E DE DEPARTE CEL MAI DISCIPLINAT SI EDUCAT JUCATOR AL LUI DINAMO! BRAVO "U", BRAVO DINAMO!!! S-A DEMONSTRAT CA NU EXISTA NICI UN BLAT SI ECHIPELE JOACA FOTBAL CU CEI MAI BUNI ANTRENORI DIN TARA LA ORA ACTUALA! AU STIUT SA FACA JOCU

Un roman adevarat din Cluj si nu ungurii si tradatorii care tin cu mutantul udemeristo-portocaliu. Respect Sepcilor rosii.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close