FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

S-a deşteptat ”Papa” » Ţălnar are contract "beton" cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 03 septembrie 2013 13:25

Păţit în celelalte 5 mandate anterioare, Ţălnar şi-a pus în contract o clauză de 50.000 de euro pe care să o primească dacă va fi dat afară


"Mi-aş dori s-o fac pe Dinamo să joace fotbal adevărat în primăvară, iar apoi să mi se acorde încredere pentru a duce echipa în fruntea fotbalului românesc în campionatul următor. Mereu mi-am îndeplinit obiectivele, pentru ca apoi să fiu înlăturat cu zîmbetul pe buze", declara Cornel Ţălnar într-un interviu acordat Gazetei în urmă cu două săptămîni. Dar "Ţînţarul" a învăţat din erorile celor 5 mandate anterioare la Dinamo şi nu a semnat angajamentul de "principal" la prima echipă pînă cînd nu a fost trecută o clauză în acord, prin care să încaseze 50.000 de euro în cazul în care va fi demis pentru a face loc altui tehnician.

"Am contract beton, pe un an şi jumătate, plus opţiune pe un alt sezon. De data aceasta sper să fiu apreciat! Da, am o clauză, dacă sînt demis", a comentat tehnicianul de 55 de ani la DolceSport.


3.000 de euro e salariul lunar al lui Ţălnar în Ştefan cel Mare


Schuller, caz închis
Stoperul Eduard Schuller, 18 ani, va merge, cel mai probabil, la Astra. Cu Dinamo s-a rezolvat, nu se poate! A admis Constantin Dănilescu ieri: "Ne-am împotmolit la discuţiile cu impresarul. Cu Schuller şi cu tatăl lui ne-am despărţit prieteni. N-a fost chestie de bani neapărat. Gata, s-a încheiat, nu e nici o problemă!". Directorul sportiv nu e de acord cu ideea că Dinamo a ratat toate transferurile propuse pînă acum: "Predescu nu ne-a interesat, Neacşa nu, iar în privinţa lui Romario şi Canon am vorbit doar cu impresarul, nu şi cu ei. Nu sîntem panicaţi că nu am făcut achiziţii, mai e timp".

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (22)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  02 Februarie 2013, 17:51
Postat de riodan pe 02 Februarie 2013, 13:10

cum poti vorbi de demnitate cand esti dat de 5 ori afara si tu te intorci tot de 5 ori inapoi?

Trebuie sa fii corect totusi , el nu a fost dat afara niciodata ! A fost varianta la indemana , apoi retras la echipa a doua cand a preluat un alt tehnician.....Poate altul in locul lui intorcea spatele, el insa a ajutat cum a putut in momente critice !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  02 Februarie 2013, 17:44
Postat de terminatorul2 pe 02 Februarie 2013, 01:28

Bine că ați scăpat de frig și nămeți dar de retrogradare cum scăpați ? : ))))

...o sa ne ajute si cele 3 puncte castigate cu voi...

bumix
bumix  •  02 Februarie 2013, 14:14

praful de pe tobe. ce sa ia ? nu vezi ca aia n-au dupa ce bea apa?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează