LIGA 1  ·  DECIZIE

Să râdem cu Gigi Becali și Cristi Borcea! Mesajul pe care i l-a transmis finanțatorul FCSB finului său: "Bă, peste un an sau doi să nu mai faci asta" :)

Joi, 13 Septembrie 2018, 19:18

Cristi Borcea s-a căsătorit ieri cu Valentina Pelinel, însă alături nu le-a fost și Gigi Becali, cel care i-a fost naș fostului acționar dinamovist la nunta cu Alina Vidican. Borcea l-a sunat pe Gigi pentru a-i cere binecuvântarea, dar răspunsul n-a fost pe placul dinamovistului. 

"Eram în Grecia, m-a sunat ca să ceară binecuvântare. Păi, eu îți dau binecuvântare, dar nu am treabă. Eu te-am cununat, eu o dată cunun, eu nu cunun de 7 ori. Asta e Sfânta Taină, nu ne jucăm cu asta. Nu mă joc cu asta. Nu fac eu așa ceva.

O dată îți dă Dumenezeu darul, îl primești și îl ții. Arunci darul lui Dumnezeu, nu ai voie. Bine, eu spun la modul general, nu spun despre el. Așa sunt canoanele. Așa spun Sfintele cărți. Și ce spune în cărțile alea, dacă îmi tai capul, eu așa fac. Ce scrie în cărți așa fac.

O să mai aibă gemeni, are 7, deci va avea 9 acum. Să vedem cum o să se descurce cu 9. Asta e important. Cu copiii trebuie să te descurci, să muncești. I-am spus <<bine că ai făcut cu asta trei. Bine, mai fă cu asta cu doi sau trei. Bă, da peste un an sau doi să nu mai faci cu alta", a spus Gigi Becali la Pro X.Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (37)

widoqq  •  14 Septembrie 2018, 08:40

Cum e nasul e si finul : puscarias!

7martie2018  •  14 Septembrie 2018, 08:00

Să râdem de Gigi Becali, nu "cu Gigi Becali"!

mal.  •  14 Septembrie 2018, 07:46

Tragedie de ziar! Din primele 8 știri, 5 (CINCI) sunt despre Gigi Becali! Mai mare mizerie și lipsă de profesionalism, nu cred că se poate! Dacă ar fi așa la vreunul din site-urile ziarelor de sport din lume care se respectă, cred că ar fi ultima apariție! Apropos? De ce nu scrieți și din și despre îndrăgita echipă „Vacanța Mare”?

Vezi toate comentariile (37 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1