FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Scandal între dinamoviști » Cornel Dinu îl distruge pe Cornel Țălnar: "Ai vândut meciul" + "Ai primit bani de la rivală"

Imagine de la Dinamo - Steaua 2-1 Foto: Gazeta Sporturilor
Imagine de la Dinamo - Steaua 2-1 Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2018 12:14

Cornel Dinu a colaborat în mai multe rânduri la Dinamo cu Cornel Țălnar, cel care îi e și fin, însă acum lansează o serie de acuze incredibile.

"Procuroru'" s-a enervat teribil când a aflat că Țălnar a vorbit în presă despre un proces între cei doi legat de un apartament care i-ar aparține "Țânțarului" și l-a acuzat pe acesta că a primit bani de la CFR Cluj pe vremea când era la Dinamo pentru a o încurca pe Steaua.

"Trebuia să-mi dau seama cu cine am de-a face când, împreună cu alți doi jucători, ai vândut meciul de la Brașov la începutul anilor ’80 și v-a ușuit Postelnicu, cel care a zis că nu plătește vânzători. Sau când asistam în deplasări cum luai fel de fel de chilipiruri pentru români și le vindeai acasă, disperat după bani.

Ultima, aflată, ce-i drept, mai târziu, nu m-a mai surprins. Ai luat de unul singur câteva zeci de mii de euro de la CFR Cluj, printr-un fost dinamovist, la celebrul joc cu atâta încărcătură, când Dinamo a câștigat în fața Stelei în «Ștefan cel Mare» cu 2-1, oprind-o de la titlu. Și la acest capitol al caracterului tău ar mai fi multe de spus. Mă opresc aici deocamdată", a declarat Dinu pentru Fanatik.

  • Cornel Țălnar a pregătit-o pe Dinamo în mai multe perioade: 1996-1997, 2007, 2008, 2009-2010, 2012-2013. A jucat pentru Dinamo în perioada 1977-1985.

Meciului la care face referire Dinu: Dinamo - Steaua 2-1. 4 mai 2008 - "Ziua dreptății"

Steaua a fost învinsă în Ştefan cel Mare, 1-2, și a pierdut locul 1, cu o etapă înainte de final. CFR s-a încoronat campioană, la un singur punct distanță.

La Derby de România, suporterii "câinilor" au avut drept scenografie un banner uriaș pe care scria "DREPTATE" și au proclamat acea zi drept "Ziua dreptăţii", în care au oprit rivala istorică să cucerească titlul, trimițându-l la Cluj.

Acel meci a mai avut un moment memorabil. După ce a înscris din penalty, Florin Bratu, actualul antrenor al lui Dinamo, a luat steagul de la colțul terenului și s-a prefăcut că-i împușcă pe fanii steliști, gest care i-a adus porecla de "Mitraliera".

caseta meciului

ds

Cornel Țălnar la meciul respectiv:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (82)
silviu74
silviu74  •  29 August 2018, 22:35

Mda ! Daca Becali premiază sa se joace corect, este infracțiune și face pușcărie, dacă CFR premiază, este un lucru normal ! Nu mă mira nimic la hoții de la CFR !!!

xnread
xnread  •  29 August 2018, 20:19
Postat de Cezar Căruntu pe 29 August 2018, 19:07

Bravo, le-ai făcut varză. Aici nu vorbim de procese. Aici vorbim de afirmații. Orice afirmație trebuie dovedită de cel care o face, nu de cel despre care e vorba în afirmație. Altfel, știu că Dinu face parte dintr-un cult care suge sângele nou născuților, le amputează membrele și le gătește supă, și aștept să iasă Dinu să demonstreze că ce am zis nu e adevărat.

Vă salut. Într-un proces mai e vorba și despre credibilitatea și fiabilitatea probelor. Judecătorului i se prezintă o mărturie și e de datoria lui să o examineze evaluând dacă poate fi luată în considerare ( conținutul probelor să corespundă realității ). În acest sens, ne confruntăm imediat cu problema cunoașterii realității. Nu se poate obține certitudine cu privire la corectitudinea mărturiei sau la originea unei piste. Aceasta, desigur, nu înseamnă că acest lucru va scuti judecătorul de obligația de a examina conținutul dovezilor. Pe baza teoriei de corespondență a adevărului, magistratul singur nu poate spune că o afirmație a unui martor sau o concluzie a unui expert este "adevărată". Cu toate acestea, el poate atribui un grad mai mare de probabilitate anumitor afirmații cu privire la corectitudinea lor, cu alte cuvinte magistratul trebuie să facă o estimare a măsurii care justifică credibilitatea pentru că noțiunea de justificare e esențială. ( exmpl : sunt motive întemeiate să se presupună că probele, respectiv conținutul acestora corespunde realității / testimoniile reflectă în mod adecvat realitatea? ) :)

adi_stelistul
adi_stelistul  •  29 August 2018, 19:37
Postat de dinamo_fan pe 29 August 2018, 19:00

sa o scuzam pe Dinamo ca a jucat corect, si-a aparat corect sansele si a invins pe teren. Chiar daca a adus multa tristete si sechele psihologice in redactia unde se impachetau pesti. In mintea gsp cine nu se da la o parte din calea gigelului e un trisor. cum au jucat Sepsi si Viitorul a fost ok, asa se face !

De Dinamo chiar n-a fost vorba aici. Eventual de Talnar. Dar, zic eu, mai ales de CFR.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează