FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Se gândește la trădare? "Dacă merg la Dinamo, 5 ani iau titlul" » Declarație surpriză despre FCSB: "N-ar trebui să dispară"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 decembrie 2017 21:00

Victor Pițurcă nu crede că echipa lui Gigi Becali ar trebui să dispară. Fostul selecționer a vorbit și despre oferta de la Dinamo și anunță că dacă ar fi mers, ar fi putut lua titlul 5 ani la rând. 

"Nu e corect ca FCSB să dispară. De ei suntem reprezentați în cupele europene, unde au și rezultate bune. Chiar dacă e echipa lui Gigi Becali, n-are nicio legătură", a zis Victor Pițurcă la TV Digi Sport. 

Despre oferta de la Dinamo:

"Dinamo și Craiova sunt cele mai mari cluburi din Liga 1 în acest moment. Dinamo merită mult mai mult. Domnul Negoiță a scos echipa dintr-un moment dificil. Eu dacă merg la Dinamo, 5 ani iau titlul.

Într-un fotbal slab ca al nostru, cu o strategie bună, poți face un lot bun și să controlezi fotbalul. Trebuie stabilitate, mai ales la un club ca Dinamo unde poți avea suporteri.

Așa cum e condus clubul FCSB, veți vedea că va termina pe 4, pe 5 și tot așa. La tradiția pe care o are Dinamo și ce suporteri are, Gigi Becali nici n-ar trebui să scoată capul".

Citește și:

A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Tenis
A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
Superliga
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (36)
mosvasile
mosvasile  •  21 Decembrie 2017, 14:21

Numai ca FCSB-ul... nu este al lui Becali!El ii este doar nash! La propriu si la figurat! In loc sa restituie echipa catre MAN,i-a schimbat numele si...gata,e a lui! Hocus,pocus! Iar MAN...i-a fost complice!Neavand bani de finantare, le-a daruit suporterilor stelisti...o steluta,inventandpentru ei , CSA Steaua...in liga a IV-a! Aferim!

854605894625108
Silviu Apostol  •  21 Decembrie 2017, 14:06

Artistilor , stati rau cu ORL-ul ! Barbugiul NU a spus ca ia 5 ani , la rand , titlul ci faptul ca Becali nu-l va lua in aceasta perioada !

147687542408495
Viorel Stelistul  •  21 Decembrie 2017, 14:01

*** Orodel ar fi perfect pentru proiectul falimentar al adapostului comunitar din Steafan cel Mare. Nu a facut absolut nimic ca antrenor de club in afara de distrugerea Criovei. In plus a mancat din palma lui jiji de doua ori ca antrenor si a fost printre marii profitori ai preluarii Stelei de la Paunescu (500 mii usd) si a mintit penal in cazul valiza!!! Acesta este barbugiul orbit de rautate, ura si invidie din Orodel!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează