FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CFR CLUJ 2-1

VIDEO CU FAZA Nelu Varga, vehement după arbitrajul din Sepsi - CFR Cluj: „Îmi este lehamite! Suntem luați de proști!

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 13:50 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 12:33

Nelu Varga, finanțatorul lui CFR Cluj, a avut o reacție dură la adresa arbitrajului din meciul pierdut cu Sepsi, 1-2.

CONTEXT: 

  • Golul decisiv, marcat de Vitalie Damașcan în minutul 85, a fost prefațat de un ofsaid la Rondon. Covăsnenii au dat lovitura la capătul unei faze analizate timp de peste trei minute în camera VAR. Decizia luată de Iulian Dima și Alexandru Filip pare imposibil de explicat.
  • Pe construcția acțiunii finalizate de Vitalie Damașcan, Ștefănescu a deviat mingea în interiorul careului advers. Rondon, care se afla dincolo de linia ofsaidului, trasă la ultimul apărător (Matei Ilie), s-a întors și a pasat către un coechipier. Au urmat o centrare și șutul lui Damașcan.
  • Reluările prezentate ulterior în cadrul emisiuni „Sport Center” de la Orange Sport arată liniile trase în camera VAR. Piciorul lui Rondon este evident mai aproape de poartă decât Matei Ilie.

Omul de afaceri a criticat în termeni duri arbitrajul lui Marcel Bîrsan și decizia luată din camera VAR, declarând că nu e prima dată când consideră că echipa lui e dezavantajată de arbitraj.

Kyros Vassaras admite greșeala din Sepsi - CFR Cluj, se scuză și prezintă o explicație halucinantă: au încurcat fundașul cu atacantul!
SEPSI - CFR CLUJ 2-1
Kyros Vassaras admite greșeala din Sepsi - CFR Cluj, se scuză și prezintă o explicație halucinantă: au încurcat fundașul cu atacantul!

Nelu Varga, vehement după arbitrajul din Sepsi - CFR Cluj

„Îmi este lehamite. Vă rog să scrieți despărțit «Le-ha-mi-te!». Ce aș mai putea eu să comentez când a văzut toată lumea? Un singur lucru nu înțeleg. Dacă era o fază foarte complicată, foarte grea, așa puteam să pricep. 

Să stai 5 minute să analizezi un ofsaid clar, acolo, la Rondon, iar după aceea să dai gol valabil? Credeți-mă că nici nu mai știu ce să spun. 

Suntem luați de proști! Nu vreau să mai comentez pentru nu vreau să mai intru în polemici. O să ne facem echipă și o să ne luptăm cu toată lumea ca să câștigăm titlul de campioni.

Este un tur de campionat în care ne-am lovit de probleme de arbitraj aproape la fiecare etapă. Nu vreau să mă gândesc la absolut nimic altceva, vă las pe voi să comentați. Lucrurile sunt extrem de clare. 

Nu este prima oară când în acest campionat suntem defavorizați și nu mai înțeleg pentru ce este VAR-ul. Dacă nici cu linii trase nu vezi un ofsaid clar la Rondon...” , a declarat Nelu Varga la Fanatik.

VIDEO Gol controversat marcat în Sepsi - CFR Cluj

Citește și: 

Gigi Becali și-a ieșit din minți când a văzut comunicatul lui Vassaras: „Îi fac plângere! Du-te, bă, la tine! El vrea să scoată mingea din poarta lui CFR”

Reacția lui Porumboiu, după faza controversată din Sepsi - CFR: „Înseamnă că e o problemă mare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
Adi1919
Adi1919  •  18 Decembrie 2023, 16:51

Cand e neputiinta,dai cu gargara...Lasa ca acum se mobilizeaza dancu si cu rus si apoi se schimba treaba in campionat,iarasi vor fura pt ca asa sunt ei obisnuiti..Acum istvan kovacs si-a facut treaba cu Nistor de l U,pt a nu-l avea adversar,iar urmatoarea brigada va fi pe sufletul celor de la frane...Mai nou interzic suporterilor de la U sa vina cu fulare la meci si asta in cazul in care le vor vinde bilete..Traiasca grupul de l Cluj,sa va f...

concret
concret  •  18 Decembrie 2023, 15:59

***.. clubul asta fara identitate, fara stadion, fara nimic, e o rusine pentru fotbal, pentru sport. Ciobanul a distrus fotbalul romanesc, l-a adus intr-un punct in care efectiv iti e scarba sa mai arunci o privire la ceea ce se intampla.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei_gherasim
andrei_gherasim  •  18 Decembrie 2023, 15:55

Băi oameni buni, dar chiar nu vă ajunge 5 campionate consecutiv !!? Voi ardelenilor, oameni pe care sincer îi apreciez, cum puteți să fiți ... nu găsesc cuvântul potrivit... ! Cum vă puteți văita de arbitraje, ani de zile ați fost avantajați... Cum vă puteți văita de... Eu nu-l consider pe Becali un afacerist demn să se bucure cumva de un titlu de campion... mai degrabă acești jucători, ai FCSB-ului, merită titlul...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează