FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CLINCENI 0-0

Ilie Poenaru pune tunurile pe jucători: „Nu i-am recunoscut! La pauză nu m-au ascultat”

Ilie Poenaru, 44 de ani, antrenorul celor de la Academica Clinceni, a tras concluziile după egalul de la Sepsi, scor 0-0. +37   FOTO
Ilie Poenaru, 44 de ani, antrenorul celor de la Academica Clinceni, a tras concluziile după egalul de la Sepsi, scor 0-0.

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2021 19:09 / Actualizat sambata, 20 februarie 2021 19:20

Ilie Poenaru, 44 de ani, antrenorul celor de la Academica Clinceni, a tras concluziile după egalul de la Sepsi, scor 0-0.

„E un rezultat bun, pentru că ei ne-au dominat în mare parte. Multă luptă, un joc crâncen, pe contre. Din păcate, n-am avut posesia aproape deloc, doar ne-am apărat. La pauză le-am transmis jucătorilor să punem mingea jos, să le tăiem elanul. N-am reușit. Vom vedea din ce cauză.

Nu mi-am recunoscut echipa în multe momente, da. Îmi place să joc, chiar dacă lucrăm și defensiv la antrenamente. E o presiune atât de mare să fim în play-off încât nu mai există echlibru. Vom schimba lucrurile și vom arăta altfel, cu siguranță. 

Nu o să mai fim la fel cu Astra, nu putem câștiga așa! Am avut două ocazii mari și late în seara asta, atât! A fost o strategie să ne lăsăm puțini dominați, însă nu ne-a ieșit în totalitate”, a declarat Poenaru la Look Sport+.

Cele mai tari imagini din meciul Sepsi - Clinceni 0-0

+33 FOTO

Sepsi și Clinceni, pe locuri de play-off

Sepsi are o serie de 6 remize consecutive în Liga 1. Acumulează 37 de puncte și ocupă locul 4 în acest moment. Are un avans de 7 lungimi față de prima poziție din afara play-off-ului. Clinceni mai face un pas mic spre partea superioară a clasamentului. Ilfovenii sunt pe 6 - 35 de puncte.

Clasament Liga 1

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Continuă problemele la Astra » Budescu merge la Comisii! Câți bani vrea să primească

EXCLUSIV Gigi Becali anunță când îl vinde pe Olimpiu Moruțan: „Acum nu pot cere o sumă mare! Nu a demonstrat nimic”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
patrick83
patrick83  •  22 Februarie 2021, 10:23

* antrenoru

patrick83
patrick83  •  22 Februarie 2021, 10:22

Daca ti.a lipsit antreniru din teren..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează