FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FC ARGEȘ 1-0

SEPSI - FC ARGEȘ 1-0. FOTO + VIDEO » Covăsnenii, pe locul 4 în Liga 1! Clasamentul actualizat

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, în runda cu numărul 6 din Liga 1. +47   FOTO
Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, în runda cu numărul 6 din Liga 1.

Articol de - Publicat sambata, 03 octombrie 2020 09:58 / Actualizat sambata, 03 octombrie 2020 17:31

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, în runda cu numărul 6 din Liga 1.

Gazdele au avut prima ocazie a partidei în minutul 21. Cu un șut de la 30 de metri, Purece i-a dat emoții lui Croitoru. Mingea a trecut însă peste. 

13 minute mai târziu, Sepsi a fost din nou aproape de gol, de această dată prin Nouvier. Francezul a fost blocat de goalkeeper-ul advers, după o acțiune purtată pe partea dreaptă. 

La pauză, tabela arăta 0-0, întrucât șutul foarte bun expediat de Vașvari a lovit doar bara cu două minute înainte de finalul primului act. 

+43 FOTO

Tot Sepsi a fost trupa mai bună și în startul reprizei a doua. Istvan Fulop a deschis scorul pentru covăsneni în minutul 57, din penalty-ul comis de Mezza Colli (henț). 

Grecu a ratat egalarea pentru Argeș în minutul 69. Mingea sa trimisă de la marginea careului nu a prins cadrul porții. 

Până la final, nu s-a mai întâmplat nimic, iar Sepsi, cu 9 puncte, a urcat, cel puțin pentru moment, pe locul 4 în Liga 1. Argeș nu are nicio victorie în acest sezon, este penultima în campionat, cu doar un punct acumulat în 6 runde.

Clasament Liga 1:

Sepsi - FC Argeș 1-0

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bouhenna, B. Mitrea - Nouvier, I. Fulop, Vașvari, Dragomir (Purece 9), Ștefănescu - Golofca, Safranko
Rezerve: Jesus Fernandez, Achahbar, , Bajrovic, Csiszer, Aganovic, Fl. Ștefan, L. Fulop, Tincu
Antrenor: Leo Grozavu 

FC Argeș: Croitoru - Gabi Matei, Leca, Deslandes, Mușat - Meza Colli, Prepeliță, Oprescu (Blejdea 1) - Grecu, Malele, Honciu
Rezerve: Greab, Marakis, Tofan, Ndiaye, Turda, Mirică, Gabi Deac, Nastasie, 
Antrenor: Ionuț Badea

Stadion: Municipal, Sf. Gheorghe 
Arbitru: Horia Mladinovic / Asistenți: Daniel Mitruți, Bogdan Gheorghe

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

UPDATE VIDEO + FOTO Elvir Koljic, accidentare îngrozitoare în Craiova - Poli Iași! Cum arată radiografia jucătorului și care e diagnosticul

EXCLUSIV VIDEO Ionel Dănciulescu vede o favorită certă în derby-ul FCSB - Dinamo: „Să nu uităm!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  03 Octombrie 2020, 18:53

FC Arges continua bataia de joc in campionatul romanesc. Episodul 6 - ungurii de la Sepsi, care in sfarsit s-au trezit si ei din letargia de la inceput.

1578362032478810
Tihamér Takó  •  03 Octombrie 2020, 18:01
Postat de vanbasten_85 pe 03 Octombrie 2020, 17:55

Clasamentul actual este creatia arbitrilor.Se judeca dupa preferinte si se vine cu tema facuta in functie de interese.A vazut cineva pe seful arbitrilor sa dea un interviu din respect fata de publicul roman?

Ai dreptate,arbitrajul realizeaza clasamentul: cea mai furata echipa a fost SEPSI OSK !Astazi,s-a acordat penaltyul pe bune...a fost hent clar in careu.

1578362032478810
Tihamér Takó  •  03 Octombrie 2020, 17:58

CE INSEAMNA SA CONDUCA ARBITRII CINSTITI SI SERIOSI: in sfarsit un penalty acordat si celor de la SEPSI OSK ! A FOST PENALTY CLAR SI VICTORIE MERITATA PE BAZA JOCULUI PRESTAT DE COVASNENI...macar am egalat la puncte pe FCSB.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează