FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Situația de la Petrolul e dramatică: "Dacă nu schimbăm nimic, n-avem nici o șansă"

Articol de - Publicat luni, 29 februarie 2016 12:21

Petrolul începe astăzi după amiază pregătirea primului joc din play-out care le aduce "găzarilor" o deplasare la Botoşani pentru meciul cu formaţia antrenată de Cristian Pustai.

Cu trei eşecuri din tot atâtea partide pe banca tehnică a "lupilor galbeni", Constantin Schumacher pare descumpănit. "Ce pot să mai spun de echipă când nu câştigăm sau măcar nu reuşim să facem nici un egal!

Sunt şanse, în continuare, dar dacă nu arătăm altfel în urmatoarele etape o să fie foarte greu să ne salvăm", a punctat antrenorul Petrolului.

Pentru jocul de la Botoşani, primul din play-out, petroliştii se pot baza pe Benga, care revine după o suspendare, dar şi, foarte probabil, pe Victoraş Astafei care ar urma să îşi facă debutul la Petrolul după ce cartea verde pe care mijlocaşul o aşteaptă va sosi în cursul acestei săptămâni.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
821251504618379
Doru Sandu  •  01 Martie 2016, 08:45

situatia e critică,antrenorul e carne de tun pentru capră,ce vină are el dacă atât poate ,nimeni nu spune pe șleau că petrolul intră în faliment dacă pică în B pentru că numaisunt bani dela tv si pârlitul de capră angajatul nu are bani nici să treacă strada ,iar m n să ne lase cu bani care ia băgat părlitul în club să spună câti bani a spălat si a *** din club ,că noi nu suntem proști lor să credem tot ce spun.Dute pârlitule cu toți pupincuriști tăi si lasă clubul liber.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  29 Februarie 2016, 15:24
Postat de dora pe 29 Februarie 2016, 14:44

Chiajna si Petrolul trebuie sa schimbe antrenorii, poate si Timisoara. Din pacate la Ploiești au venit în iarnă numai non-valori, spre deosebire de Chiajna. Numai că Chiajna nu are antrenor...și asta îi costă.

ce avea Tibor Selymes?l-au dat afara dupa 7 etape1 victorie si 4 egaluri ,ci fcsb ,pandurii si 1 infrangere parca ,iar cei care i-au succedat in 20 de etape au doar tot o victorie si 4 egaluri si restrul infrangeri ..acolo e o Capra care conduce ,si cum Capra nu se pricepe la nimic in fotbal distruge petrolu ..nu stiu dece rachita nu e cooptat ?!

masim
masim  •  29 Februarie 2016, 14:56

iar vorbeste antrenorul de parca el e observator si trage concluzii pentru altii !!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează