FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Sorin Cârțu, prima reacție despre posibila demitere a lui Balint: „Trebuie să se schimbe ceva! Nu ne interesează victorii cu 1-0 chinuit”

Laszlo Balint
Laszlo Balint

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2022 17:16 / Actualizat luni, 08 august 2022 17:48

Sorin Cârțu, președintele celor de la CSU Universitatea Craiova, a vorbit despre posibila demitere a lui Laszlo Balint din funcția de antrenor al echipei. 

Deși a câștigat derby-ul cu FCU Craiova, Laszlo Balint poate fi demis de la CSU Craiova, oltenii fiind nemulțumiți de evoluția echipei în mandatul său. 

Sorin Cârțu dezvăluie adevăratul motiv al rupturii de Reghecampf: „Nu a mai spus-o nimeni”
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Sorin Cârțu dezvăluie adevăratul motiv al rupturii de Reghecampf: „Nu a mai spus-o nimeni”

Potrivit unor surse ale Gazetei, Balint are orele numărate și ar putea fi schimbat chiar în cursul zilei de azi cu Rădoi. O altă variantă ar fi Leo Grozavu, antrenor liber de contract din septembrie 2021, când a fost dat afară de Sepsi.

Cârțu nu a dorit să comenteze prea mult schimbarea, dând de înțeles că va vorbi după ce antrenorul va fi demis. Totuși, acesta a declarat că nu e mulțumit cu prestațiile echipei cu Balint la cârmă.

„Putem să discutăm asta mai târziu, de ce discutăm acum munca antrenorului. Deocamdată nu comentez, mai vorbim. Nu e bine să vorbesc eu, să vorbească antrenorii, cei care se ocupă de pregătirea tactică, fizică a echipei. Voiam altceva, ca design, ca imagine nu arătăm prea bine.

Când ești antrenorul Craiovei nu vii cu filozofia ta, trebuie să te adaptezi în funcție de ceea ce dorește publicul, care e primul nostru barometru. Nu ne interesează victorii cu 1-0 chinuit. Lumea vrea altceva, așa e publicul craiovean. Așa percep ei. 

Nu discut despre Balint și filozofia lui. Avem niște înfrângeri, cu ucrainienii diferența de scor a fost mică (n.r. 0-1 cu Zorya), la cum am arătat, sau în prima repriză cu Clujul (n.r. 1-1 cu Universitatea Cluj). Au fost niște momente pe care nu le vrem, trebuie să se schimbe ceva. E posibil orice, nu discutăm acum”, a declarat Sorin Cârțu la Orange Sport.

E interesant și Rădoi, mulți sunt interesanți. Dacă vrem să schimbăm ne gândim și la ceva. Deocamdată nu discutăm problema aceasta.

- Sorin Cârțu

Citește alte știri din Liga 1: 

Conducerea celor de la CFR, tiradă la adresa lui Iulian Călin: „Nu e corect să provoci un asemenea haos”
CFR CLUJ
Conducerea celor de la CFR, tiradă la adresa lui Iulian Călin: „Nu e corect să provoci un asemenea haos”
Adrian Mititelu, acuzații grave la miezul nopții: „Dețin informația că Istvan Kovacs a ignorat avertismentul arbitrului VAR” » Și Marcel Pușcaș îl atacă: „Lasă naibii orgoliul!”
FCU CRAIOVA - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2
Adrian Mititelu, acuzații grave la miezul nopții: „Dețin informația că Istvan Kovacs a ignorat avertismentul arbitrului VAR” » Și Marcel Pușcaș îl atacă: „Lasă naibii orgoliul!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
sorine
sorine  •  09 August 2022, 10:58

Ma intreb Nea Cartule,ce,sau cine ar trebui schimbat la Craiova,ca totul sa mearga bine? Iti dau dreptate,Balint nu este antrenorul potrivit pentru Oltenia. In primul rand trebuie sa stii sa te integrezi,Oltenia si Oltenii sunt altfel,ori devii Oltean,ori pleci. Dar ma intreb,de ce l-ai dat afara pe Reghe? Nu te-a invitat la gratare,nu ati cantat impreuna manele? Ca echipa juca frumos,jucatorii dadeau randament ca nu a luat Cupa ar trebui sa te uiti si matale in oglinda ca sa vezi raspunsul. Dar cred ca a fost ceva Personal,nu a avut nici o legatura cu performanta. Acum a venit Radoi. Am o parere foarte buna despre El. Jucator mare,Oltean get-beget,antrenor,care s-a maturizat pe parcurs. Istoria nefericita la Steaua cu o calificare pierduta culmea din cauza titularului de acum,Papp,a fost ceva care l-a condamnat nevinovat! V-ar trebui un nou fundas Central. Eu ii urez lui Rimel mult succes,sincer,sa-i rupa pe CFR,dar sa termine pe locul doi la un punct sub FCSB. Dar sa castige Cupa,pentru ca stiu ca ti-ar implini visul nea Cartule!

martzi
martzi  •  08 August 2022, 23:52

Da pentru ca voi sunteți Real Madrid , Bayern etc .. las-o mai moale sorinacio …

istet10
istet10  •  08 August 2022, 22:10

"Nu ne interesează victorii cu 1-0 chinuit” . Dar infrangeri in care sa jucati frumos, spectaculos, cu goluri multe 4-5; 2-3; 5-6 sunt de preferat?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează