FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

EXCLUSIV E oficial! FCSB - CFR Cluj, finala campionatului, se va juca la Buzău

FCSB revine la Buzău, pentru marele duel cu CFR Cluj. Foto: Imago Images
FCSB revine la Buzău, pentru marele duel cu CFR Cluj. Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2022 14:40 / Actualizat miercuri, 11 mai 2022 15:51

FCSB a comunicat Ligii Profesioniste de Fotbal că meciul cu CFR Cluj, de pe 22 mai (ora 20:30), se va juca la Buzău.

Va fi a treia partidă jucată de FCSB la Buzău în acest sezon, după victoriile cu Mioveni, scor 3-0, și cu FC Argeș, 2-1.

Situație incredibilă în play-out: cu o etapă înainte de final, clubul ar trebui exclus din campionat! Decizia luată la Comisii
DEPUNCTĂRI
Situație incredibilă în play-out: cu o etapă înainte de final, clubul ar trebui exclus din campionat! Decizia luată la Comisii

FCSB - CFR se joacă la Buzău

Gigi Becali a făcut o ultimă încercare ca partida dintre FCSB și CFR Cluj să se joace pe Arena Națională, însă a primit un răspuns negativ. În perioada 16 mai - 11 iunie, cel mai mare stadion din țară va fi indisponibil, deoarece este rezervat de festivalul muzical Saga (3-5 iunie).

Cum răspunsul la cererea de închiriere a stadionului din Ghencea a întârziat, FCSB a luat decizia finală și a decis ca meciul cu CFR Cluj din ultima etapă să se joace pe arena din Buzău, care are o capacitate de peste 12.000 de locuri

+45 FOTO

Mihai Stoica, reacție amară: „Eforturile celor care ne-au alungat au fost încununate cu succes”

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care anunță că meciul cu CFR Cluj se va juca la Buzău.

Eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din București au fost încununate de succes. Prin urmare, meciul în care sperăm să jucăm pentru titlu se va disputa la Buzău, acolo unde mereu am fost primiți cu brațele deschise.
Ce nu înțeleg factorii ăștia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptățiți. Ei vor pierde la alegeri, noi vom câștiga suporteri.
P.S. Până atunci trebuie să câștigăm sâmbătă la despărțirea temporară de stadionul unde 55.000 locuri ar fi fost insuficiente pentru steliști. În anumite condiții.

- @Facebook Mihai Stoica

Gigi Becali: „Mergem la Buzău”

„Mergem la Buzău, deja s-au făcut lucrările de gazon. Facem stadion pentru fotbal, dar avem o finală de campionat, la care ar veni 100.000 de oameni, dar ei vor să jucăm la Buzău, cu 15.000. Numai în România se poate așa ceva. Nicăieri pe globul pământesc, nici în țările africane o asemenea anomalie nu se poate întâmpla”, a transmis Becali în această dimineață, la Pro Arena.

Cu două etape înainte de final, CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 54 de puncte, urmată de FCSB, cu 52 de puncte. În penultima etapă, echipa lui Dan Petrescu va juca acasă, cu CS Universitatea Craiova, în timp ce trupa antrenată de Toni Petrea o va înfrunta pe FC Voluntari, în deplasare.

VIDEO. Stadionul din Buzău 

Citește și alte știri din Liga 1:

Situație incredibilă în play-out: cu o etapă înainte de final, clubul ar trebui exclus din campionat! Decizia luată la Comisii

Probleme mari la Dinamo: „N-am avut nici 5 bani de Paști. Nu însemnăm nimic pentru cei din conducere”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (151)
contrabas3
contrabas3  •  12 Mai 2022, 13:58
Postat de poison pe 12 Mai 2022, 07:22

Atâta caz pentru echipa comunei Berceni, care ia an de an licența deși nu are un stadion și nici certitudinea că poate închiria vreunul... Uite cum îi tot zboară oricine de pe Național Arena. Să zică "merci" că au fost primiți la Buzău. Dar la ce caractere au, probabil cred că ei fac un favor Buzăului și nu invers... Rușine FRF-ului, pt că menține în Liga 1 o astfel de echipă! Să nu mai vb de procesele din tribunale, unde bercenarii au fost dovediți definitiv și irevocabi drept impostori. I-a tras cineva la răspundere pt faptul că au mințit publicul dar și forumurile sportive atâția ani? Nu! Pt că... România...

Eu propun să rămână Dinamo, Mediaș și Clinceni în Liga 1. Cui îi trebuie o echipă (FCSB) în Liga 1, care produce bani pentru FRF, LPF, televiziuni și alte echipe (cumpărare de jucători)? Să fie dați afară! Lol! —— Side note (dacă nu ai prins sarcasmul)* - ești prost!

5202329213187457
Iulian Nicolaescu  •  12 Mai 2022, 12:58
Postat de roja.azul pe 11 Mai 2022, 22:44

Ai terminat? Voi nu aveti suporteri...DELOC! Cu tot efortul vostru de a atrage adepti, clona CSA 2017 este reprezentata doar de peluza sud! ATAT!

Am impresia că ești un mare *** ....... FCSB sau oricum îi spui tu a demonstrat că are suporteri în toată țara,voi o peluză de *** vă adunați să susțineți o echipa care este susținută de o mare parte a populației din bani publici ........ Cred că ar fi momentul că voi așa zisi suporteri CSA(echipa MAPN-ului)să cereți să evoluați într-un campionat între unitățile militare din tara poate așa deveniți și voi campioni Așa poate deveniți "subordonații"unor oameni cu fundul care nu încape pe scaunul din birou și comanda pe bani unora ce muncesc și plătesc impozite ***.......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

124022513372488
Doru Alin  •  12 Mai 2022, 11:27

Buzau e o alegere proasta pentru ambele echipe, pentru mediatizare. E o reclama proasta a fotbalului romanesc. Cand nu ai stadion si stai in chirie, e de asteptat ca la un moment dat proprietar sa doreasca sa inchirieze si altora care sar cu mai multi bani. De aceea FC. Fcsb e vinovata ca a ales ca stadioane de rezerva Giurgiu si Buzau. Acestea sunt cele declarate la Liga, doar din cele doua putea sa aleaga. Restul e o vrajeala ieftina sa atraga atentia

Vezi toate comentariile (151)
Comentează