FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Starul de la FCSB care l-a uimit pe antrenor: "Cumpără-l, va fi noul Hagi! Dacă-l iei, dorm cu el în pat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 14:15

Finanțatorul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, a povestit cum a fost descoperit Olimpiu Moruțan (19 ani), actualul mijlocaș de la FCSB, de Leo Grozavu, fostul antrenor al moldovenilor. 

"La Moruțan e o poveste interesantă foc. Șfaițer știa că e mare fotbalist și impresarul lui, Florin Vulturar, i l-a propus lui Cornel. Au o prietenie veche. Leo Grozavu mi-a zis că dacă i-l aduc pe Moruțan, doarme cu el în pat.

«Domnul Iftime, ăsta o să fie următorul număr 10 al naționalei. Noul Hagi». Leo are ochi special la jucători. Grozavu când l-a văzut pe Paul Papp la un trial, îmi zice «ăsta e Gică Popescu, ăsta o să fie căpitanul naționalei». Papp a fost la națională, nu știu dacă a fost și căpitan", a declarat Iftime pentru Fanatik.

2 goluri în 19 partide a bifat Moruțan la FCSB în acest sezon de Liga 1

Citește și:

EXCLUSIV Becali îl vrea la FCSB, iar jucătorul e gata să accepte: "Gigi să facă o ofertă la club. Îmi doresc să joc la o echipă mai mare"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1308183692641866
Diana Dim  •  10 Ianuarie 2019, 10:35

Cine plateste aceste "reclame" fara sens? Morutan, jucator excelent ne-a eliminat de la Euro U19, iar la Steaua a facut praf fotbalul! Parca era mai bun la Botosani. Despre "ochiul" lui Grozavu ne-am lamurit de multa vreme, peste tot a dat chix mai putin Baia Mare si Botosani unde a beneficiat de echipe facute de altii. Domnule Iftime, hai sa nu ne mai prostituam, hai sa fim seriosi si sa facem ceva bun pentru fotbalul nostru!

fairplayromania
fairplayromania  •  09 Ianuarie 2019, 18:27

2 goluri în 19 partide....ăsta da super star.... Probabil era vorba de Ianis Hagi, 1 gol în 20 de partide... Iarăşi a dat ordin Becali ca să fie umflat la preţ ? De 3,5 ani nu a mai vîndut ninic Becali, cam nasol....

cabernets
cabernets  •  09 Ianuarie 2019, 16:13
Postat de dinamo_fan pe 09 Ianuarie 2019, 15:06

sa nu ajunga si Morutan ca Papp...

A ajuns rau de tot Papp :) sta de 3-4 ani pe salariu de 3-400mii in Turcia, o spui de parca e Caludiu Raducanu sau Mitea

Vezi toate comentariile (5)
Comentează