FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua le taie elanul adversarilor! Un fost lider al unei echipe importante din Liga 1 e resemnat: "Ani la rînd vor fi singuri în campionat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 31 ianuarie 2015 17:47

Fostul jucător al Stelei, Ionuţ Rada, nu crede că roş-albaştrii vor avea vreo problemă în viitoarele sezoane din Liga 1, unde se vor impune fără nici o problemă. 

" Steaua e un club care joacă tot timpul în Europa. Cred că ani de acum încolo o să fie singura în campionat. Steaua are stabilitatea financiară, are un proiect...

E şi normal că toţi jucătorii care întîmpină dificultăţi în străinătate să-şi dorească să vină la Steaua.

E o rampă de lansare, e o rampă pentru naţională şi sînt jucători care îşi doresc să joace la un club mare", a declarat fundaşul lui Bari la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
costacurta
costacurta  •  01 Februarie 2015, 08:07

Daca mai declara vreun fotbalist ceva asemanator, vom asista la sinucideri in masa.

ipsilante
ipsilante  •  01 Februarie 2015, 00:55

Mare personalitate Ionut Rada, asta! O alta mare personalitate, femeia de serviciu de la WC-ul public din Pasajul de la Universitate sustine ca in acest secol FC GAZDE va castiga fara probleme, an de an, CL! Rivalele din campionat se vor topi de invidie si gelozie... FORZA BEHEHE!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Ianuarie 2015, 23:25
Postat de ovidiu_3003 pe 31 Ianuarie 2015, 19:15

...ha ha ...sa nu exageram ...

mda. cam asa ceva.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează