FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 3-0

Ştefan Bărboianu a fost titular în Derby de România la doar cîteva ore după decesul băieţelului său: "E un mare, mare, mare caracter!"

Articol de - Publicat duminica, 02 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 22:11

Ştefan Bărboianu a fost integralist în Derby de România, a fost printre evidenţiaţii roş-albilor, iar la final a vrut să se răfuiască, pe gazon, cu Arlauskis, care avusese o reacţie dură la adresa galeriei dinamoviste.
Jucătorul "cîinilor" primise o veste teribilă în ziua meciului: băieţelul său, născut prematur marţi, n-a supravieţuit, cu toate eforturile medicilor. "A încercat să uite pe durata partidei de necaz. A vrut să joace, ne-a dat încredere", au comentat colegii.

"Eu stau de vorbă cu fiecare jucător în parte, înainte de meci, şi-i simt dacă pot evolua. După ce-am discutat cu Bărboianu, mi-am dat seama că merită să joace şi nu mi-a înşelat aşteptările. Îmi dă încredere mereu pe teren. Este un mare, mare, mare caracter, chiar dacă a trecut prin momente grele", a comentat Stoican.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
dash.berlin
dash.berlin  •  14 Martie 2015, 15:34

Condoleante, dar nu trebuia sa sari la bataie ...

zecs93
zecs93  •  03 Noiembrie 2014, 23:30

Condoleante Fane, trb sa fi tare in momentele astea, dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe ingerasul cel mic !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Noiembrie 2014, 09:56
Postat de legoolas pe 02 Noiembrie 2014, 16:00

Fii tare, Fane! Ai jucat bine, ti-ai facut treaba. Insa in fata unui asemenea necaz trebuie sa facem front comun. Condoleante!

fara indoiala. cand e vorba despre viata sau moarte, paleste totul. trebuie sa fii neom ca sa nu fii impresionat de moartea unei fiinte umane.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează