FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A venit nota de plată pentru Steliano Filip, după eliminarea din partida cu CFR

Steliano Filip
Steliano Filip

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2022 19:32 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 20:32

Steliano Filip (27 de ani) și-a primit pedeapsa după ce a fost eliminat în ultima partidă a sezonului regulat, în înfrângerea suferită de Dinamo, scor 1-4, în deplasarea de pe terenul campioanei CFR Cluj.

Jucătorul dinamovist a văzut primul cartonaș galben în minutul 39 al întâlnirii, iar în minutele adiționale ale primei reprize, după ce i-a dat un cot în gură lui Bordeianu, a fost avertizat pentru a doua oară și astfel eliminat de centralul Iulian Călin.

Avalanșă în direct: „Steliano Filip n-a câștigat nimic nici la pufuleți, cum să spună așa ceva?” + „Dacă a plecat Stoican, să plece și Mureșan!”
DINAMO
Avalanșă în direct: „Steliano Filip n-a câștigat nimic nici la pufuleți, cum să spună așa ceva?” + „Dacă a plecat Stoican, să plece și Mureșan!”

Steliano Filip și-a primit pedeapsa după eliminarea cu CFR

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a anunțat sancțiunile după ultima etapă a sezonului regulat, iar Steliano Filip nu a scăpat după incidentele de la finalul săptămânii trecute.

Fotbalistul lui Dinamo a fost suspendat cu o etapă după eliminarea din partida de la Cluj. În plus, acesta a primit și o penalitate în valoare de 740 lei.

FC CFR 1907 Cluj vs. Dinamo 1948 SA - Eliminare Filip Steliano - În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1. din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru un joc și penalitate sportivă de 740 lei

9 cartonașe roșiia acumulat Steliano Filip în carieră

VIDEO Dumitru Dragomir despre situația lui Steliano Filip: „Trebuie înțeles acest băiat. A avut și mari probleme”

Citește alte știri despre Dinamo

Dinamo a rezolvat primul transfer din era Uhrin Jr. » Conducerea „câinilor” a confirmat mutarea

Deschid fanii lui Dinamo șampania? » Ce înseamnă revenirea lui Dusan Uhrin

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
318812238881711
Marco Marco Popa  •  10 Martie 2022, 10:33

omare greseala aducerea lui steliano la Dinamo... niciodata nu a excelat, dar in ultimii ani, e total depasit... doar gura mare si pacatoasa ia ramas; demult trebuia dat afara, nu l as tine in club nici daca ar plati el echipa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează