FOTBAL  »  Superliga  »  TITLUL LA TAS

Strategia de apărare abordată de Viitorul la TAS, criticată în termeni duri: "La o masă cu etichetă nu arunci cu lături"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iulie 2017 11:22

Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA și fost patron al clubului FC Vaslui, a criticat dur motivele invocate de reprezentanții FRF, LPF și Viitorul în procesul de la TAS contra celor de la FCSB.

Avocații Viitorului au invocat în timpul audierilor problemele pe care Gigi Becali le-a avut cu legea și momentul în care patronul FCSB a criticat instituția de la Lausanne (detalii AICI).

"La TAS, cei care reprezintă FRF, LPF și Viitorul trebuiau să se ocupe doar de litigiu. Ce au făcut este pur românesc. De ce să te duci acolo să bălăcărești, să spui lucruri care nu au legătură cu subiectul. 

Te abați de la subiectul principal, e lipsă de fair-play. La o masă cu etichetă nu vii să arunci cu lături", a spus Adrian Porumboiu la TV Digi Sport.

Fostul patron de club este de părere că FCSB are șanse minime de câștig la TAS.

"Dacă FRF și LPF au spus că e în regulă (n.r. ca Viitorul să ia titlul), cred că FCSB are șanse minime de câștig", a adăugat Porumboiu.

Află AICI decizia tribunalului de la Lausanne în privința titlului de campioană!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
mioriticul
mioriticul  •  14 Iulie 2017, 21:04
Postat de cris4co pe 13 Iulie 2017, 22:32

Ba e foarte bine si corect sa ne cunoasca si strainii cine suntem noi...de ce sa ne ferim sa fim noi insine in fata strainilor? A ...deranjeaza pe cineva felul propriu de a fi? Sa se schimbe...sa-si schimbe felul de a fi.

Sa stie strainii ca Nastase nu e singular

cris4co
cris4co  •  13 Iulie 2017, 22:32

Ba e foarte bine si corect sa ne cunoasca si strainii cine suntem noi...de ce sa ne ferim sa fim noi insine in fata strainilor? A ...deranjeaza pe cineva felul propriu de a fi? Sa se schimbe...sa-si schimbe felul de a fi.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  13 Iulie 2017, 22:07
Postat de DM Bob pe 13 Iulie 2017, 15:46

Viitorul merita titlul dar felul cum au prezentat cazul la TAS ne-a facut si mai rau de rusine! Sper sa nu ne faca si pe teren in Europa. De asemeni otraviti pe internet atmosfera sportului romanesc . Hagi trebuie sa raspunda oamenilor care l-au admirat iar acum incep sa-si puna intrebari!

Vedeti voi care este problema noastra, a romanilor? zicem de ce care vorbesc de unu ca *** ***,ca ne face de rusine! insa el, cel care ***, nu, el ne face de fala! de rusine ne-a facut becali cand a zis ce a zis ma! viitorul nu a mintit! e vina lui hagi si a viitorului ca pentru becali toti sunt troaca de porci? ca africanii sunt toti *** care nu ce cauta la fcsn? lasa ca are timp nea jiji de "maantuuuiiiireee"!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează