FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLATIVELE GSP 2018

SUPERLATIVELE GSP 2018 » Gheorghe Hagi n-a mai câștigat Ancheta GSP, ca anul trecut, dar a prins al doilea loc de pe podium: "Devenim din ce în ce mai puternici"

Articol de - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 09:00

A fost cel mai bun fotbalist român din toate timpurile! A câștigat de 7 ori premiul de cel mai bun fotbalist român în ancheta ziarului.

Iar după ce-a pus ghetele în cui, s-a dedicat tot fotbalului care l-a răsplătit pe măsură și i-a adus un titlu de campion, dar și două trofee de cel mai bun antrenor român! O performanță unică pentru toți câștigătorii celor 53 de ediții de până acum.

"Avem o identitate! Producem jucători în fiecare an. În cei zece ani de existență ai Academiei am învățat și ne-am inițiat. De la anul începem un nou capitol, cel de dezvoltare și de perfecționare a conceptului. Zece ani ne-am format antrenorii, directorii tehnici și directorii coordonatori. Au învățat conceptul, acum începe perfecționarea pentru că vreau să devenim europeni. Să fim din ce în ce mai buni. Suntem puternici în fiecare zi și devenim din ce în ce mai puternici", spune "Regele".

Cu cea mai tânără echipă din L1 din ultimele cinci sezoane, Hagi continuă să producă jucători importanți. La ultimele selecții ale echipelor naționale au fost convocați 18 jucători care au trecut prin mâinile lui Hagi la Viitorul.

"Noi în Academie facem lucruri bune, dar mereu sunt și nemulțumit. Sunt exigent și vreau să progresez, să fiu mai bun în fiecare zi. Să fac ceva în plus, să nu mă mulțumesc doar cu ce-am făcut. Eu le zic jucătorilor să tacă din gură, să nu comenteze și să muncească! La muncă! Mergem să producem și să avem personalitate. Principiul numărul 1 în clubul ăsta e să ai personalitate și eu sunt mândru pentru că avem asta".

Hagi dezvăluie și ce-l diferențiază de restul echipelor din prima ligă: "Principiile noastre sunt posesia și presiunea. Noi suntem diferiți. Eu vreau să atacăm. Cu oricine jucăm și oriunde o facem, trebuie să atacăm. Asta e cel mai greu în fotbal, se antrenează foarte greu, dar eu asta fac prima dată. Să atacăm! O să ne perfecționăm pentru că ăsta e conceptul meu și vom produce foarte mult pe viitor"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
983732924972315
Soos Vilmos  •  21 Decembrie 2018, 17:50

Daca tot il investiti cu titlul de "rege" de ce sa nu foloseasca pluralul regal chiar si atunci cind abereaza din plin.

mosvasile
mosvasile  •  21 Decembrie 2018, 13:05

Da cine a iesit primu'nene?Dica?Ma rog Dica+MM?

dinamo100
dinamo100  •  21 Decembrie 2018, 12:45

Foarte frumos! Felicitari, Gica!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează