FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Suporterii Stelei jubilează și se înclină în fața lui Talpan: „Fără lupta lui, turmele de mioare ar fi invadat stadionul!” + Incredibil: la ce ar fi apelat avocații FCSB

Florin Talpan a câștigat un capital important de simpatie după evenimentele din ultimele zile
Florin Talpan a câștigat un capital important de simpatie după evenimentele din ultimele zile

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 16:00 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 17:06

Suporterii Stelei jubilează după ce tratativele dintre Clubul Sportiv al Armatei și FCSB au eșuat definitiv, iar echipa lui Gigi Becali nu a avut nici de data aceasta sorți de izbândă în tentativa de a intra în Ghencea. Pe Facebook, mulți dintre fanii „militarilor” pun victoria obținută pe seama implicării juristului Florin Talpan în tratative.

„Glasul Armatei”, o pagină de Facebook a fanilor cu peste 3.800 de urmăritori, a ținut să-i mulțumească public lui Florin Talpan pentru implicarea avută în ultimele zile, făcând și câteva dezvăluiri despre unele episoade care s-ar fi petrecut în timpul negocierilor. 

„Respectul nostru pentru colonelul Florin Talpan! Fără lupta acestui ofițer al Armatei care a stat demn în fața infractorilor, turmele de mioare ar fi invadat Stadionul Steaua! Pentru Steaua, pentru culori, istorie și glorii / Alături de Talpan în lupta cu mafia și infractorii”, a fost o primă postare a celor din „Glasul Armatei”.

Situație explozivă pentru FCSB - Dinamo! Președintele LPF nu e de acord cu amânarea + La Dinamo a decis Burcă
fcsb - dinamo
Situație explozivă pentru FCSB - Dinamo! Președintele LPF nu e de acord cu amânarea + La Dinamo a decis Burcă

Fanii Stelei fac dezvăluiri despre presupuse episoade petrecute la negocieri: „Au venit cu document în limba arabă!”

„FC FCSB a insistat la negocieri pentru varianta unui bon de ordine care să înlocuiască polița de asigurare cerută de clubul Steaua. CSA Steaua a respins varianta propusă de FC FCSB. În această dimineață, colonelul Florin Talpan a transmis comandantului Ștefan Bichir că varianta bonului de ordine este o variantă prin care FC FCSB încearcă să înșele MApN și clubul Steaua. 

(...) Comandantul Bichir i-a cerut lui Florin Talpan să accepte o altă variantă propusă de avocații FC FCSB în ultima clipă, care au venit la negocieri cu un document nesemnat, în limba arabă. Colonelul Talpan a refuzat să semneze această hârtie pe motiv că actul adus de oficialii FC FCSB nu avea nicio valoare juridică”, notează cei din „Glasul Armatei”. 

Florin Talpan anticipase încă de marți deznodământul

Marți seara, Talpan a intrat în direct la TV și a susținut că Bichir i-a promis că nu va semna contractul, deși ultimele informații de la negocieri indică spre parafarea actului în această seară, sau cel târziu mâine dimineața. Juristul se baza Juristul se baza pe o promisiune pe care i-ar fi făcut-o Bichir.

„Eu nu voi semna acest contract, dar eu sunt juristul CSA Steaua. Am consiliat comandantul CSA și prin toate demersurile mele l-am rugat, mi-am spus punctul de vedere. L-ați văzut deja. Comandantul CSA Steaua este de partea mea și îi mulțumesc, nu vrea să semneze acest contract.

Mi-a spus că nu va semna nici dumnealui. Asta mi-a spus! (...) Dumnealui nu vrea să-l semneze. Așa mi-a promis, că nu-l va semna. Dacă-l va semna, își va asuma foarte multe. Din punctul meu de vedere, un contract nu se poate semna la ordin”, afirmase Talpan, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

VIDEO Gigi Becali, revoltat din cauza situației stadionului din Ghencea: „E administrare cu rea credință! Cei de acolo pun niște clauze absurde”

Citește și alte știri de actualitate: 

Situație explozivă pentru FCSB - Dinamo! Președintele LPF nu e de acord cu amânarea + La Dinamo a decis Burcă

EXCLUSIV Tudorel Stoica a luat cuvântul, după vestea că FCSB nu va intra în Ghencea cu Dinamo: „Nu puteau juca acolo. Pentru mine, nu există!”

Gigi Becali: „Dacă vrea Dinamo, amânăm meciul!” » Sursele Gazetei: „Dinamo nu vrea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (73)
cristishady
cristishady  •  21 Iulie 2023, 17:43
Postat de forumeer pe 21 Iulie 2023, 02:06

20.000 cu dinamo, schimba-ti dioptriile, gigisto! Sunteti 42 de prosti. Pardon, abonati ai Zecesebelei clonate.

lol la asta care crede ca tin cu fcsb. In lumea lui exista doar alb si negru, atat.

forumeer
forumeer  •  21 Iulie 2023, 02:09
Postat de tristan pe 19 Iulie 2023, 17:10

Unde ai citit tu că e stadionul clubului ,geniu carpatin?

Ce sigla se poate vedea pe scaune, gigistule?

forumeer
forumeer  •  21 Iulie 2023, 02:06
Postat de cristishady pe 19 Iulie 2023, 16:25

Lol acum facem articol pentru o pagina cu 3800 de urmatori, probabil ca 90% dintre ei falsi. Fanii CSA sunt vreo suta-doua sute in total, maxim 300 cand joaca cu dinamo. GSP, ziar de mare profesionalism, face articol cu ce spun 2 ametiti si alti 15 dau like.

20.000 cu dinamo, schimba-ti dioptriile, gigisto! Sunteti 42 de prosti. Pardon, abonati ai Zecesebelei clonate.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează