FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 0-1

VIDEO Eroii de la Sf. Gheorghe visează la titlu: „O să fim liniștiți doar când vom urca pe locul 1!”

FCSB a câștigat deplasarea cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, și urcă pe loc de play-off în Liga 1. Ștefan Târnovanu (22 de ani) și Andrea Compagno (22 de ani) au fost eroii vicecampioanei. +43   FOTO
FCSB a câștigat deplasarea cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, și urcă pe loc de play-off în Liga 1. Ștefan Târnovanu (22 de ani) și Andrea Compagno (22 de ani) au fost eroii vicecampioanei.

Articol de , - Publicat luni, 24 octombrie 2022 23:41 / Actualizat luni, 24 octombrie 2022 23:48

FCSB a câștigat deplasarea cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, și urcă pe loc de play-off în Liga 1. Ștefan Târnovanu (22 de ani) și Andrea Compagno (26 de ani) au fost eroii vicecampioanei. 

Ștefan Târnovanu a salvat-o pe FCSB în minutul 27, când a blocat penalty-ul executat de Alexandru Tudorie. Andrea Compagno a obținut o lovitură de la 11 metri, transformată tot de el. Cei doi sunt entuziasmați de serie de 4 victorii consecutive din campionat. 

Dawa, o nouă prostie la FCSB: putea fi eliminat + Reacție violentă în tribune
Sepsi - FCSB
Dawa, o nouă prostie la FCSB: putea fi eliminat + Reacție violentă în tribune

VIDEO Ștefan Târnovanu, după Sepsi - FCSB 0-1: „Locul 1 e obiectivul nostru”

„A fost un meci dificil, o echipă care cred că se va califica în play-off alături de noi. Ne-au pus probleme, dar am reușit să câștigăm. Mă simt foarte bine aici, de când am intrat pe stadion. M-am uitat la rezumatul meciului trecut, știam că va fi la fel. Mă bucur enorm că începem să câștigăm.

La parada în fața lui Tudorie așa m-am gândit, mi-am adus aminte de un penalty mai vechi al lui. Am stat, apoi m-am aruncat și am apărat. Cu această victorie avem un moral foarte bun, am trecut peste. Suntem băieți cu caracter, muncim mult. Cât timp mai sunt două meciuri, sperăm și în Europa. Este greu, dar mergem și încercăm să câștigăm. 

O să fim mai liniștiți când vom fi pe primul loc. Trebuie să câștigăm tot până atunci! Locul 1 e obiectivul nostru, suntem Steaua”, a spus Ștefan Târnovanu, la Orange Sport. 

VIDEO Andrea Compagno: „Târnovanu a fost senzațional!”

„Știam că jucăm împotriva unei echipe bune, sunt fericit că am ajuns la 4 victorii consecutive. Era clar la faza penalty-ului meu, arbitrul nu a stat mult pe gânduri.

Târnovanu a fost senzațional astăzi, punctele sunt datorate lui. Cred că această echipă a schimbat mulți jucători, suntem mulți noi. Trebuie timp pentru a construi un grup, o familie unită. 

Deja ne gândim la ce urmează. Eu nu mă uit prea mult pe internet, ascult ce vrea antrenorul, ce îmi cer colegii. Doar atât. Avem un meci greu la Anderlecht, trebuie să nu mergem ca la ultimele două meciuri”, a fost reacția lui Andrea Compagno. 

FCSB, pe loc de play-off în Liga 1! Clasamentul actualizat

Citește și alte știri din Liga 1:

VIDEO Au apărut imaginile! Ce i-a zis Hagi lui Adrian Mutu la finalul meciului cu Rapid, când a plecat val-vârtej

„Bezmeticul” de la FCSB e critict și de rivali: „Nu mai poate să joace la nivelul Ligii 1”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
tivireli
tivireli  •  25 Octombrie 2022, 17:55
Postat de fibra pe 25 Octombrie 2022, 07:58

Cu visul nu ai cum sa castigi ceva cu un joc bramburit fara nici o tactica. Portarii chiar nu au observat cum bate Compagno 11m. numai pe centrul portii?

Ai vazut doar ultimele doua, daca vedeai si restul, vedeai ca bate in toate colturile portii

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  25 Octombrie 2022, 12:05

Eroul barsan:-).broscarul ala circar se tinea ca las las de gard se lasa pe el si vorba lui rada aseara dupa meci eu ca fundas ce trebuie sa fac?ala ma incolaceste cu mana dreapta dupa gat se lasa pe mine si eu trebuie sa ridic mainile sus?tanase trebuie sa ia lectii de teatru de la broscarul circar dar si circarului ii va mai merge cu talentele pana cand o sa se intalneasca cu un fundas mai serios sa-l rezolve.in conference league unde e un nimeni pe teren de ce nu face circariile din supermamaliga?fiindca stie broscarul ca-n afara de cartonase galbene nu primeste nimic.nici cand era la craiova nu facea teatrul asta penibil deoarece fcu n-avea clica cca ca sucursala precum zecesebe.

legionarul_64rapid
legionarul_64rapid  •  25 Octombrie 2022, 11:03

Deci ăștia au bătut pe Liverpool dar noi nu am știut . Eroii........ha ha ha ! Penibil !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează