FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 1-3

„I-am surprins, ne-a ieșit” » Toni Petrea, pus din nou să explice o schimbare din prima repriză

FOTO: Captură TV @Digi Sport +12   FOTO
FOTO: Captură TV @Digi Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2021 22:08 / Actualizat joi, 06 mai 2021 23:31

FCSB s-a impus în deplasarea cu FC Botoșani, scor 3-1. Toni Petrea (46 de ani) prevede o luptă pentru titlu până în ultima etapă, cu cei de la CFR Cluj. 

„O primă repriză foarte bună, puteam să mai marcăm. Am primit un gol care ne-a descumpănit. După care, în repriza a doua, am cedat mijlocul terenului și i-am permis adversarului să vină peste noi. N-am avut prospețime și agresivitate, dar s-a acumulat oboseala. Adversarul nostru a avut două zile în plus de refacere. Aveam mare nevoie de punctele acestea. Am încercat să-i surprindem și ne-a ieșit. Cred că mai puteam să înscriem de câteva ori în prima repriză, cel puțin”, a fost analiza jocului cu Botoșani, făcută de Toni Petrea la Telekom Sport. 

Toni Petrea: „E firesc în cazul lui Nedelcu”

Dragoș Nedelcu a revenit după 3 săptămâni de absență. A fost trimis în echipa de start, dar a rezistat doar 32 de minute. Avertizat cu „galben”, a fost schimbat cu Răzvan Oaidă.

„Nedelcu a luat și galben, se vede că nu are ritm de joc. E firesc, vine după o perioadă lungă de inactivitate. A jucat după puțin și la prima, și la a doua echipă, unde a avut o recidivă. Cam asta a fost schimbarea din seara asta”, a explicat Petrea înlocuirea. 

FCSB și CFR Cluj, bătălie până în ultima rundă?

Ne așteaptă o partidă foarte grea cu Clinceni, poate cea mai grea din perioada imediat următoare, pentru că nu vreau să intervină relaxarea. De acum, orice pas greșit va conta foarte mult. Eu prevăd că titlul se va decide în ultima etapă. Ar fi interesant pentru toată lumea, mai puțin pentru noi. Dacă am putea mai devreme, ar fi foarte bine
- Toni Petrea, antrenor FCSB

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din FC Botoșani - FCSB

+8 FOTO

VIDEO Iftime, supărat după FC Botoșani - FCSB

Citește și alte știri despre Botoșani - FCSB: 

FC BOTOȘANI - FCSB. „Dacă vedeam meciul ăsta pe vremea lui Pădureanu, nu scăpa de eticheta de blat!” » Prima repriză, disecată la GSP Live

Croiți să facă penalty-uri în debut de meci » Două momente greu de explicat în Botoșani - FCSB

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (14)
s1lv1o_
s1lv1o_  •  14 Mai 2021, 16:38

mda.

amadeus2021
amadeus2021  •  07 Mai 2021, 13:51

Lumea este rea, domnule! Îi așteapta "o partidă grea cu Clinceni, poate cea mai grea din perioada următoare". Vai, vai, vai... Dl. Petrea se referă la șprițul de după meci, acolo partidă grea, că pe teren este tango!

sorinache
sorinache  •  07 Mai 2021, 12:51

I-au surprins. Croitoru credea că se joacă pe bune dar a fost surprins când i s-a spus de blat. :))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează