FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Gabi Torje: „La următorul derby, Dinamo se va bate la campionat și va juca pe un stadion nou!”

Gabriel Torje
Gabriel Torje

Articol de GSP - Publicat luni, 31 ianuarie 2022 11:55 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2022 13:18

Gabriel Torje (32 de ani) este optimist că Dinamo va reveni în lupta pentru trofee odată cu ridicarea noului stadion.

Dinamo - FCSB 0-3 a fost, cel mai probabil, ultimul „Derby de România” găzduit de actuala arenă din „Ștefan cel Mare”. Actualul stadion urmează să fie demolat, iar în locul acestuia să fie ridicată o arenă ultramodernă, cu o capacitate de aproximativ 33.000 de locuri.

Doi jucători de la Dinamo, luați la rost de Cornel Dinu după meciul cu FCSB: „Unul e expirat și arată ca un burger, iar celălalt a avut intervenții ca din topor”
DINAMO - FCSB 0-3
Doi jucători de la Dinamo, luați la rost de Cornel Dinu după meciul cu FCSB: „Unul e expirat și arată ca un burger, iar celălalt a avut intervenții ca din topor”

Gabriel Torje, după Dinamo - FCSB: „La următorul derby, Dinamo se va bate la campionat”

Gabriel Torje crede că lucrările de demolare vor începe în următoarele luni și că Dinamo va aborda următorul derby cu FCSB dintr-o altă postură, de pretendentă la titlu, cu zeci de mii de fani în spate.

„Sunt convins că în martie sau aprilie vor începe lucrările, iar la următorul derby Dinamo se va bate la campionat și va juca pe un stadion nou, care va fi plin”, a afirmat Torje la zona mixtă, după Dinamo - FCSB 0-3.

Scenariul propus de Torje are șanse infime de a se adeveri. În cazul în care Dinamo nu retrogradează, următorul derby cu FCSB pe care l-ar găzdui ar avea loc tot în acest an, sau cel mai târziu la începutul anului viitor. Așadar, lucrările de demolare a actualului stadion și de ridicare a noii arene ar trebui să fine finalizate în mai puțin de un an, termen nerealist. 

CNI a estimat că lucrările vor dura între 18 și 24 de luni, iar costul investiției se va ridica la aproximativ 90-100 de milioane de euro.

Torje, în septembrie: „Dinamo va fi în play-off”

Declarația curajoasă a lui Torje este ultima dintr-o serie de afirmații extrem de optimiste ale fotbalistului. În septembrie 2021, după FCSB - Dinamo 6-0, Torje spunea că „este ultima dată când Dinamo va mai fi văzută așa pe teren. Atât timp cât voi mai fi eu aici, toată lumea va muri pe teren din minutul 1 până în 95” și că „Dinamo va fi în play-off, veți vedea”.

Gabi Torje, despre Dinamo - FCSB: „Ne lipsește omogenitatea”

„E dureros, am pregătit jocul într-un fel, dar s-a schimbat totul în secunda 45. Așa e fotbalului, neprevăzutul intervine tot timpul. A trebuit să alergăm, să luptăm, să încercăm să egalăm. S-a rupt jocul la acel cartonaș roșu.

Trebuie să mergem mai departe, cu capul sus. Trebuie să fim conștienți că o vom scoate la capăt. S-au făcut schimbări, au fost aduși jucători. Avem o echipă valoroasă, ne lipsește omogenitatea, dar cred că în 2-3 săptămâni vom fi la nivelul nostru maxim.

E dificil să pierzi cu FCSB, Steaua, dar nu pot să îi felicit, să le urez baftă pentru campionat. Cred că ei nu s-ar bucura dacă am rămâne în Liga 1, ci dacă am retrograda”, a declarat mijlocașul despre meciul împotriva vicecampioanei. 

Mai multe știri despre Dinamo: 

Sancțiuni după Dinamo - FCSB » Ce amenzi a dat Jandarmeria la finalul derby-ului

Cum a văzut Ilie Dumitrescu derby-ul Dinamo – FCSB: „Asta am remarcat la dinamoviști” » Care crede că a fost momentul cheie + ce problemă vede pentru Petrea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
calinescu_
calinescu_  •  31 Ianuarie 2022, 17:28

torjica e terminat ca fotbalist . Pune-ti ghetele in cui piticule ....!!!

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  31 Ianuarie 2022, 16:56

In care secol? Aesta ori e *** ori nu stie in ce an e!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tororosso
tororosso  •  31 Ianuarie 2022, 15:52

Muc cel Mic cu visele sale erotice. După cum a grăit aseară la interviu și fără a plânge , la anul viitor el va fi Conan Barbarul și vor fi distrugători în L1 pe un nou stadion (din cărți de joc) . Posibil într-o într-o lume paralelă dar cu un Torje la 20 de ani și blond . Acum a rămas din el doar brațele înfoiate ca a unui cocoș mândru gata de luptă , două piciorușe obosite și visele tinereții . Neică Torjică , lumea se sprijină pe visători ,dar din păcate este a celor puternici și teama că de la anul jocul echipei se va ține la matineu sau riscul unui faliment . Badea vă așteaptă !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează